Concentrat Performance 3D Ultra Lift Dr. Grandel păreri forumuri cosmetice cu efect de umplere și netezire a ridurilor

Să ne facem o părere despre Concentrat Performance 3D Ultra Lift Dr. Grandel acest concentrat de substanță activă din cea mai nouă generație apreciat pozitiv în review-urile de pe forumuri deoarece are un efect vizibil de umplere și netezire, chiar și pe cutele fine din jurul decolteului.

Concentrat Performance 3D Ultra Lift Dr. Grandel  contine în compoziție 3 tipuri de acid hyaluronic.

Produsl cosmetic imbunatateste instantaneu textura pielii conferindu-i un aspect neted si ajuta pielea sa-si sustina structura si fermitatea. Reface nivelul de hidratare a pielii, face pielea să aiba un aspect radiant, tineresc si plin de viata.

Ingredientele nou dezvoltate pe bază de plante ajută la reducerea liniilor de pe față, gât și partea superioară a pieptului. 

concentrat-performance-3d-ultra-lift-dr-grandel pareri forumuri


Efectul Diamond Focus al DR. GRANDEL ULTRA LIFT ascunde liniile și ridurile uimitor de rapid, lăsând pielea să arate și să se simtă mai fină și mai uniformă. 

Reface rezervele naturale de umiditate ale pielii și întărește structura acesteia.

Ingredientele active din compoziția Concentrat Performance 3D Ultra Lift  sunt: 

• Extract de smirnă

Datorită acțiunii sale enzimatice, extractul poate crește volumul celulelor lipidice ale pielii și, astfel, poate obține un efect de volum.

• Complex de pulbere de diamant, 

Particulele sferice cu miez de pulbere de diamant închis reflectă și împrăștie lumina. Acest lucru le permite să obțină un efect de focalizare moale, care lasă pielea să arate mai fină și mai uniformă. Ridurile și porii mici sunt reduse vizual, pigmentarea ascunsă.

• Cell-Active-VIP ®,

Extractele de alge, ananas și lupin protejează și întăresc rezistența naturală a pielii pentru un ten mai uniform și echilibrat.

• Extract de Hydraherba

Stimulează producția proprie de uree a pielii, se echilibrează și alimentează rezervele de umiditate ale pielii.


Modul de utilizare și aplicare este următorul

Aplicați dimineața și / sau seara pe față, gât și partea superioară a pieptului după Curățare și lăsați să se înmoaie scurt. A nu se utiliza pe zona din jurul ochilor. Apoi aplicați o cremă hidratantă adecvată, cum ar fi Performance 3D Face .


MAI POTI CITI