Dr.Max SCAR Gel pentru cicatrici si vergeturi păreri forumuri, beneficii și mod de utilizare

Distribuție păreri Dr.Max Gel pentru cicatrici si vergeturi, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cel mai bun unguent pentru cheloide, diferenta stratamed si strataderm sau crema pentru semne de la bube:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este Dr.Max Scar Gel și pentru ce se utilizează

dr max scargel pareri forum cicatrizante

Dr.Max Scar Gel este un dispozitiv medical indicat pentru prevenirea si tratarea cicatricelor hipertrofice si cheloide aparute pe piele in urma interventiilor chirurgicale sau leziunilor, respectiv ca urmare a arsurilor, tatuajelor, piercingului, acneei sau abceselor. 

Dr.Max Scar Gel este indicat, de asemenea, pentru prevenirea si tratarea vergeturilor.

Beneficii:

- Gelul poate fi aplicat pe orice tip de cicatrice si de orice dimensiune, pe orice zona a corpului, inclusiv pe fata;

- Poate fi utilizat la copii, de catre femeile insarcinate sau care alapteaza sau de catre persoanele cu pielea sensibila;

Compoziție Dr.Max Gel pentru cicatrici si vergeturi

Polidimetilsiloxan, polidimetilsiloxan crospolimer, trimetilsiloxisilicat

Mod de utilizare Dr.Max Scar Gel


Spalati-va pe maini inainte si dupa utilizare. 

Dupa ce ati curatat si dezinfectat rana, aplicati si distribuiti cu atentie o cantitate adecvata de gel pe zona afectata de leziune si pe zonele adiacente. 

Inchideti cu atentie tubul dupa utilizare. Repetati aplicarea de 2-3 ori pe zi pana la vindecarea completa a ranii.

Reacții adverse și contraindicații Dr.Max Scar Gel

Nu aplicati tubul direct pe zona vatamata.

MAI POTI CITI