Effaclar serum Ultra concentrate păreri forumuri cosmetice reducerea punctelor negre și a porilor vizibili

Distribuție păreri Effaclar Serum Ultra concentrat pareri , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări și review-uri despre cosmetice profesionale pentru reducerea imperfecțiunilor, a punctelor negre și a porilor vizibili:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Effaclar serum Ultra concentrate este un produs cosmetic care beneficiază de opinii si recenzii pozitive pe mai toate forumurile analizate. Majoritatea părerilor negative se referă la prețul produslui care nu este tocmai mic, el fiind în medie de 120 lei.

Serum ultra concentrat Effaclar, 30ml, La Roche-Posay este formulat cu un complex de acizi exfolianti complementari si niacinamida calmanta pentru reducerea imperfectiunilor, a punctelor negre si a porilor vizibili.

la-roche-posay-effaclar-serum-ultra-concentrat-exfoliant pareri forumuri


Formula nu necesita clatire si confera pielii un aspect proaspat, curat si purificat. 

Reprezentand echilbrul perfect dintre exfoliere si calmare, Effaclar Serum Ultra Concentrat deblocheaza porii de acumularea de sebum, reduce semnele si imperfectiunile severe, zi dupa zi.

Caracteristici și indicații

- formulat cu o concentrație atât de ridicată de activi sinergetici: 3 acizi exfolianți pentru reducerea imperfecțiunilor persistente și a semnelor + Niacinamidă și Apă Termală pentru un efect calmant, anti-iritații;

- eficacitate anti-recurență dovedită;

- formulat special pentru toleranță ridicată pe pielea cu tendință acneică;

- non-comedogenic (produsele non-comedogene nu tratează acneea, dar, prin formulele speciale pe care le conțin, previn apariția leziunilor de acnee sau agravarea celor deja existente.);

- ser cu textură lejeră pentru a facilita absorbția rapidă în piele și aplicarea zilnică, non-grasă, non-lipicioasă.


Mod de utilizare: 

Aplicati pe toata fata seara, dupa curatarea tenului cu un produs special precum gel spumant purifiant Effaclar.

Utilizati in asociere cu un produs de protectie solara zilnica (cel putin SPF15). 

Nu aplicati pe rani deschise.

Recomandari: 

Este recomandat pentru imperfectiuni persistente si semne, pori vizibili si pentru pielea adulta cu tendinta acneica.


MAI POTI CITI