EVECARE Himalaya păreri forumuri suplimente ciclu menstrual.. Rezumat prospect, beneficii și prețuri.

Distribuție păreri  Evecare - Himalaya , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre inlocuitor evecare, unde gasesc evecare, Evecare reactii adverse:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri evecare himalay pareri inlocuitor

Ce este EVECARE Himalaya și pentru ce se folosește

Evecare capsule are efect favorabil asupra stării de sănătate a organismului, plantele din compoziție conțin principii active ce contribuie la menținerea stării de sănătate a organismului în perioada de ciclu menstrual.

- ajută la reglarea ciclului menstrual, fiind o sursă importantă de fitoestrogeni, calciu, fier și zinc din surse naturale;

- ajută la reglarea secreției hormonale;

- favorizează regenerarea mucoasei uterine și controlează sângerările anormale;

- are acțiune antiinflamatoare și antispastică reducând simptomele asociate sindromului premenstrual (durere, retenția de lichide, tumefierea sânilor, disconfort abdominal, balonare, iritabilitate, oboseală);

- util în infertilitate dar și după naștere când favorizează recuperarea mai rapidă și susține lactația;

- benefic în anemia și oboseala asociate afecțiunilor uterine.

Compoziție bEVECARE Himalaya

• Saraca indica: are activitate estrogen-like prin continutul de fitoestrogeni, contribuind la vindecarea endometrului inflamat. Actioneaza ca astringent si hemostatic uterin, fiind utila in menoragie si metroragie. Contine saracin, ketosterol (fitoestrogen), aminoacizi, calciu si fier organic.

• Symplocos racemosa are efect antispastic uterin si analgezic , fiind util in dismenoree. Prin regularizarea hormonilor ovarieni, are rol in imbunatatirea fertilitatii.

•  Asparagus racemosus este o sursa naturala de fitoestrogeni (isoflavone ). Prin normalizarea nivelului hormonal imbunatateste fertilitatea si combate tulburarile menstruale. Contine saponine cu efect antioxitocic, mentinand motilitatea normala a uterului.

•  Tinospora cordifolia actioneaza ca imunomodulator si antioxidant puternic. Combate stresul oxidativ si impiedica aparitia mediatorilor chimici ai inflamatiei si dismenoreea. Are si rol adaptogenic, ajutand organismul sa se adapteze in conditii de stres si fiind de ajutor in caz de sindrom premenstrual, dismenoree, menoragie si infertilitate.

• Cyperus rotundus are actiune antiinflamatoare si combate anemia din cadrul tulburarilor menstruale.
Aloe vera imbunatateste fertilitatea prin normalizarea nivelului hormonal, are actiune antibacteriana si antiinflamatoare.

• Bombax malabaricum actioneaza ca antiinflamator si analgezic.

• Boerhaavia diffusa are actiune antiinflamatoare asemanatoare ibuprofenului. Are rol in stoparea sangerarile uterine disfunctionale si combate anemia prin efect hematinic.

• Kasisa godanti bhasma si yashada bhasma contin calciu, fier si zinc, actionand ca tonic, hematinic , astringent si stimulant al vindecarii endometrului.

Mod de administrare EVECARE Himalaya

Sindrom premenstrual, dismenoreee, menstruatie neregulata si sangerari uterine disfunctionale: 1 capsula de 2 ori/zi ; in cazuri severe 2 capsule de 2 ori/zi, pe o perioada de minim 3 luni.

Anovulatie, infertilitate inexplicabila: 1-2 capsule de 2 ori/zit imp de 6 luni.

Reproducere asistata: 2 capsule de 2 ori/zit imp de 3 saptamani.

Reacții adverse și contraindicații EVECARE Himalaya

Reactii adverse: nu s-au raportat.

Precautii speciale, nu se recomanda la pacienti cu tumori estrogeno –dependente; dismenoreea severa si sangerarile uterine disfunctionale necontrolate necesita investigatii suplimentare.

Interactiuni cu alte medicamente: nu s-au raportat


MAI POTI CITI