FILLERINA LIP VOLUME păreri forumuri cosmetice pentru mărirea și ingrosarea buzeleor pentru acasă

Distribuție păreri Lip Volume Fillerina Gel tratament cu efect de umplere pentru buze, , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Fillerina lip volume doza 2, Pachet fillerina grad 4, Crema fillerina grad 5, Fillerina lip volume grad 1 :

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Opiniile despre Fillerina Lip Volume gel cu efect de umplere pentru buze sunt în marea lor majoritate bune și exprima anticiparea clienților. Mai sunt și păreri negative minoritare care arată că produsul nu a dat niciun rezultat legat de volumul buzelor pe care să îl observi în realitate

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

pareri fillerina lip volume forum marirea buzelor acasa

 
Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este Fillerina Lip Volume – Gel dermatocosmetic cu efect de umplere

Fillerina Lip Volume favorizează creșterea volumului buzelor datorită acțiunii de umplere a celor 6 tipuri de molecule de acid hialuronic cu mase moleculare diferite (de la 1.000 Dalton la 2.000.000 Dalton). 

Aceste molecule au fost testate ex vivo pentru a demonstra capacitatea lor de a penetra țesuturile cutanate, de la cele superficiale la cele mai profunde. 

Amestecul de molecule este calibrat pentru a se potrivi epidermului buzelor, îmbunătăţind efectul de penetrare și umplere. 

Astfel, cantitatea de acid hialuronic cu greutate moleculară mai mică este superioară comparativ cu cea conținută în Gel Filler – gelul cu efect de umplere pentru faţă, de exemplu molecula de acid hialuronic de 1.000 Dalton.

Fillerina este prima generatie de produse dermatocosmetice cu efect de umplere si ingrosare pentru utilizare la domiciliu.

Numele produsului vine de la mecanismul de umplere a depresiunilor cutanate(piele lasata,riduri) datorita actiunii unei formule brevetate cu 6 molecule de acid hialuronic cu structuri moleculare diferite.

Compoziție FILLERINA LIP VOLUME

Fillerina contine,pentru prima oara un amestec unic de 6 molecule diferite de acid hyaluronic(acid hyaluronic,hialuronat de sodium hidrolizat,acid hyaluronic hidrolizat,hialuronat de sodiu,hialuronat de sodiu crosspolymer),matrifull, o peptida sub forma de ciclodextrina si o hexapeptida pentru reglarea transportarii apei.

Matrifull,o peptide sub forma de ciclodextrina,care ajuta la trofismul tesutului cutanat pentru un effect de umplere treptat si progresiv. O hexapeptida intervine in reglarea transportarii apei prin straturile pielii si ajuta la pastrarea unui nivel constant al apei.

Mod de folosire Fillerina Lip Volume – Gel dermatocosmetic cu efect de umplere

VEZI AICI PREȚURILE Dr. MAX

Aplicatorul special al Fillerina Lip Volume conține 7 ml de gel de umplere. 

Pentru a întinde corespunzător produsul, apăsați repetat, dar încet, pe pistonul de la capătul aplicatorului. 

O cantitate potrivită de gel va ieși din vârful cu biluță de metal. 

Aplicați de 5 ori pe zi pe buzele curate, întinzând un strat uniform și consistent de gel. 

Lăsați ingredientele active să penetreze câteva minute înainte de a aplica orice ruj sau luciu de buze. 

Se recomandă aplicarea produsului timp de o lună. Pe perioada aplicărilor beți multă apă.

Aplicările pot fi repetate de mai multe ori pe an, de exemplu la intervale de 3 luni.

Reacții adverse și contraindicații Fillerina Lip Volume – Gel dermatocosmetic cu efect de umplere

Nu s-au evidențiat la dozele menționate în prospect.


MAI POTI CITI