GENERAME N-Cream păreri forumuri Crema de Fata - Noapte, Regenerare Celulara, Efect Reparator

Distribuție păreri Generame N-Cream Crema de Fata - Noapte, Regenerare Celulara, Efect Reparator, Redensificare Piele, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări creme de noapte cu efect reparator și anti-îmbătrânire:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

generame-n-cream pareri forum creme de noapte pentru regenerare

Ce este GENERAME N-Cream și pentru ce se folosește

N-Cream este rezultatul mai multor studii ale proceselor metabolice reglementate genetic care stau la baza imbatranirii pielii.

Crema de zi Generame D-Cream are la baza 11 ingrediente active biomimetice printre care peptidele, acidul hialuronic, ceramidele vegetale, vitaminele A, E, lipozomi ai acidului lipoic, coenzima Q01, dar si e-Max care ajuta la penetrarea eficienta a pielii. Este un produs testat dermatologic si este fabricat in Italia.

 Aceasta formula profita de timpul de odihna pentru a transmite si maximiza eficacitatea ingredientelor active cu actiune elastica si hranitoare. 

Un complex de ingrediente biomimetice, care imita procesele naturale de regenerare celulara, favorizeaza sinteza colagenului, elastinei si a altor componente ale matricei extracelulare, actionand ca un mesager pentru a regla mecanismele implicate in redensificarea pielii.

Au fost luate in calcul procesele care apar in piele in timpul noptii, astfel toate ingredientele active au o actiune care stimuleaza regenerarea celulara cat mai mult posibil.

Ingredientele imita moleculele prezente in mod natural in piele si pun in aplicare anumite procese, scopul fiind acela de a crea mediul ideal pentru piele in timpul noptii si de a sustine mai bine capacitatea innascuta de regenerare a celulelor, tintit (doar acolo unde este nevoie).

Efecte si Beneficii Generame N-Cream:
 
  • Efect reparator
  • Redensificarea pielii
  • 13 ingrediente active
  • Regenerare celulara
  • Efect vizibil si sesizabil pe piele
  • Favorizeaza sinteza colagenului
  • Absenta ingredientelor controversate

Compoziție GENERAME N-Cream

Ilei de avocado
Vitamina C
Viamina E
Vitamina A
Pantenol
Ceramide vegetale
Acid hialuronic p.m. mediu
Y-Boost
Extract fruct de cactus bio lichefiate
Revitalfe
Acid hialuronic reticulat
Peptida Sig1
Peptida Sig2
Emax (intensificator de penetrare)

Mod de utilizare cremă de față pentru noapte GENERAME N-Cream

Aplicati o cantitate mica de produs pe fata perfect curata, apoi intindeti cu o usoara atingere pana la absorbtie.

Reacții adverse și Contraindicații

Exclusiv pentru Uz extern. Aplicati pe pielea intacta. Evitati contactul direct cu ochii.

Nu contine in compozitie ingrediente controversate precum petrlat, siliconi, alergeni, coloranti sau parabeni.

MAI POTI CITI