MELABEL crema depigmentată păreri forumuri, mod de utilizare și efecte adverse

Distribuție păreri Biotrade Melabel crema depigmentanta noapte, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru :

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Clienții apreciază în opiniile lor combinatia unica de acid Kojic, Glicolic si Salicilic care stimuleaza efectul de albire si produc efectul dorit in scurt timp al cremei depigmentante cu acțiune triplă Melabel Forte.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

biotrade-melabel-crema-depigmentanta-noapte-pareri-forum

 Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este Crema depigmentantă de noapte cu acțiune triplă Melabel Forte

Crema depigmentanta de noapte Melabel Whitening pentru estomparea petelor pigmentare.

- este destinata pentru estomparea petelor de culoare inchisa de pe piele, cauzate de acnee, sarcina, soare, inaintarea in varsta, pistrui;

- este ambalata in recipient cu vacuum, ce nu permite oxigenului sa patrunda inauntru, protejand astfel ingredientele impotriva oxidarii, extinzand eficacitatea si calitatea cremei dupa desigilare si eliminand necesitatea folosirii conservantilor;

- potrivita pentru depigmentarea: pistruilor, cicatricilor hipepigmentate, petelor solare, petelor cauzate de inaintarea in varsta, petelor cauzate de acnee, melasma, tenurilor cu culoare neuniforma;

- pentru toate tipurile de ten ce se confrunta cu hiperpigmentari;

- ilumineaza vizibil petele intunecate;

- cauzeaza o exfoliere delicata a pielii.

Mod de administrare Biotrade Melabel crema depigmentanta noapte

Aplicati crema depigmentanta de noapte Melabel Whitening numai pe petele de culoare inchisa, pe pielea curata si uscata. In timpul primei saptamani, aplicati-o numai o data pe zi, seara si daca exista o toleranta buna a pielii, in fiecare seara, pentru cel putin 4 saptamani. 

Acesta poate fi folosita pentru o perioada nelimitata de timp pana cand se obtin rezultatele dorite.

Persoanele cu piele mai sensibila pot sa resimta o usoara senzatie de arsura si insepaturi, care insa sunt normale si se estompeaza rapid.

Aplicati toate produsele din gama Melabel pe fata curata, spalata numai cu apa. Aceasta cerinta este obligatorie deoarece toate gelurile de curatare si lotiunile tonice au un pH diferit, ceea ce poate spori sau reduce efectul acidului continut. 

Se recomanda, de asemenea, sa se lase un interval de cel putin 30 de minute intre aplicarea diferitelor produse cosmetice si a produselor Melabel, deoarece acest lucru ar putea conduce la o reactie nedorita cu acizii si, prin urmare, sa accelereze sau sa neutralizeze efectul.

Reacții adverse și  contraindicații  Biotrade Melabel crema depigmentanta noapte

Atunci cand utilizati crema depigmentanta pentru noapte Melabel sau alte produse de albire, este obligatorie utilizarea in fiecare zi a protectiei solare cu factor inalt (SPF 50+), indiferent de anotimp. Aceasta va proteja pielea impotriva repigmentarii. 

In timpul aplicarii agentilor de albire, produsele care contin derivati ai vitaminei A (proretinol A, retioizi, etc.) nu trebuie utilizate. 

Orice tip de exfoliere mecanica, cum ar fi scruburile si alte produse similare, trebuie evitata. 

Nu se recomanda ca, cu o ora inainte sau dupa aplicarea produsului, sa se utilizeze un alt produs, deoarece acest lucru poate duce la o reactie nedorita cu acizii si poate accelera sau neutraliza efectul.

Daca apare senzatie de arsura, mancarime sau roseata intensa intrerupeti folosirea produsului. Daca aceste manifestari nu dispar in 3 zile consultati un medic dermatolog.

MAI POTI CITI