Păreri NANOFIBRE TOPPIK Fibres pentru păr rar și subțire forumuri spray pentru mascarea cheliei

Distribuție păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre ce sunt nanofibrele pentru par, fibre pentru par rar, Spray pentru mascarea cheliei la barbati utilizare, fir de par subtire cauze

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,61
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

nanofibre-toppik-spray-mascarea-cheliei-pareri-forumuri

În marera lor majoritate opiniile despre spray-ul pentru mascarea cheliei cu nanofibre Toppik Fibres sunt pozitive și exprimă încredere și anticipare. Desigur există și comentarii negative care considerp spray-ul Toppik ca fiind ineficient în ascunderea părului rar și subțirte.

Conform prospectului de pe site-ul magazinului online care comercializează produse TOPPIK în România, Nanofibrele Toppik maschează rapid şi eficient părul rar şi subţire. 

Alcătuite din cheratină naturală, asemănătoare ca textură şi aspect cu firul de păr uman, după aplicare acestea sunt imposibil de detectat, chiar şi privind de la o distanţă de doar câţiva centimetri.

Un spray de Toppik Fibers are 27 grame şi este suficient pentru aproximativ 30-40 de aplicări, între 60-75 de zile la o utilizare regulată.

Toppik este alcătuit din nanofibre de cheratină naturală şi nu conţine chimicale nocive sau aditivi de nici un fel. 

Asftel acestea sunt complet inofensive, nu provoacă mătreaţă sau iritaţii şi nu au efecte negative asupra părului.

Tocmai de aceea sunt recomandate de către medicii dermatologi din toată lumea tuturor celor care şi-au făcut un implant de păr sau urmează un tratament pentru regenerarea părului pierdut, până la apariţia rezultatelor. 

Nanofibrele Toppik sunt complet compatibile cu minoxidil, substanța activă din majoritatea produselor împotriva căderii părului. Nanofibrele Toppik sunt disponibile în 9 nuanţe de culoare.


Nanofibrele Toppik se aplică uşor şi rapid, scuturând flaconul deasupra zonelor cu probleme sau folosind aplicatorul de tip spray. 

În câteva secunde, mii de nanofibre de culoarea părului se vor amesteca și atașa de părul tău, rezultatul obţinut fiind echivalentul unui "implant" de păr INSTANT, însă la un preţ mult mai mic. 

Fiind încărcate cu electricitate statică, nanofibrele vor sta perfect fixate iar efectul va rezista câteva zile, până la o nouă aplicare. 

Însă pentru un plus de siguranță, la final poți folosi 2-3 pufuri de fixativ Toppik Fiberhold, care pe lângă faptul că întărește legătura dintre nanofibre și firele de păr, dă și un luciu și aspect natural părului.


MAI POTI CITI