Păreri 3 DIGEST Laropharm forumuri remedii pancreatita cronica. Rezumat prospect, mod de utilizare.

Distribuție păreri 3 DIGEST Laropharm , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru :

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Majoritatea clienților au apreciat pozitiv suplimentul pentru digestie, 3 DIGEST Laropharm, opiinile lor exprimând încredere și anticipare.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

laropharm-3-digest-30-pareri-forum-enzime-digestie

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este 3 DIGEST Laropharm și pentru ce se utilizează

Laropharm 3 Digest este un supliment alimentar util la digestia unui exces de alimente bogate in proteine  si grasimi, in special la persoanele cu suficienta secretorie a pancreasului( profilactic  si curativ), pancreatita cronica, fibroza chistica pancreatica, dispepsii de putrefactie si  fermentatie si este de preferat sa fie administrat dupa sau in timpul meselor.

Beneficii

Este benefic in facilitarea digestiei alimentelor bogate in grasimi.

Suplimenteaza cantitatea de enzime pancreatice.

Catalizeaza hidroliza enzimatica a amidonului din alimente.

Realizeaza conditii favorabile pentru dezvoltarea florei glucidolitice de tip lactobacteriaceae la nivelul intestinului subtire.

Compoziție 3 DIGEST Laropharm

250 mg pancreatina.

Pancreatina contine 4 clase de enzime: proteaze, lipaze, glicozidaze si nucleaze

Pancreatina are rol in digestia alimentelor complexe. Suplimentarea cu pancreatina este necesara in cazul disfunctiilor pancreatice (secretie insuficienta) sau in cazul alimentatiei excesive repetate. 

Mod de administrare 3 DIGEST Laropharm

1-3 comprimate pe zi, dupa sau in timpul meselor.

Reacții adverse și contraindicații 3 DIGEST Laropharm

Se recomanda administrarea preparatelor pe baza de pancreatina impreuna cu un pahar mare de apa, inainte sau in timpul meselor.

Nu se recomanda tinerea preparatului farmaceutic in cavitatea bucala pe o perioada mai lunga, pentru a evita iritarea mucoasei de la acest nivel.

Administrarea de pancreatina concomitent cu produse pe baza de fier scade absorbtia fierului.


MAI POTI CITI