Păreri Fenilalanina 500 mg, OstroVit Supreme Pure Phenylalanine forumuri suplimente concentrare si memorie

Fenilalanina (500 mg), OstroVit Supreme Pure Phenylalanine - 200 g este după părerea specialistilor, sustinuta si de recenziile de pe forumuri, un excelent supliment pentru buna functionare a sistemului nostru nervos, producerea altor compusi importanti, hormoni sau neurotransmitatori.

Conform prospectului OstroVit Supreme Pure Phenylalanine este un supliment alimentar de inalta calitate, care contine un singur ingredient - fenilalanina. 

OstroVit Supreme Pure Phenylalanine a fost creat pentru cei mai pretentiosi sportivi, care doresc biodisponibilitate ridicata a produsului, solubilitate, fragmentare perfecta si, mai ales, fara aditivi inutili. Supreme Pure Phenylalanine este suplimentul principal cu o singura componenta. 

OstroVit se concentreaza pe calitate, micronizare farmaceutica, design minimalist si o garantie a obtinerii rezultatelor dorite conform  specificațiilor din prospect.

Fenilalanina (500 mg), OstroVit Supreme Pure pareri frumuri sportivi

Proprietati si Beneficii Supreme Pure Phenylalanine OstroVit:

• Un supliment perfect care va va ajuta sa va controlati pofta de mancare

• Aminoacid care „construieste” hormoni si neurotransmitatori importanti

• Sustine buna functionare a sistemului nervos

• Poate sustine procesele pro-cognitive

• Sustine puterea de concentrare si memoria 

• Ca precursor al feniletilaminei, pur si simplu ne poate imbunatati starea de spirit

Mod de administrare Fenilalanina 500 mg, OstroVit :  500 mg (1 lingura) se amesteca in 100-150 ml apa sau suc. Consumati o portie pe zi!

Compozitie: per 100 g : L-fenilalanina 100 g 

Fenilalanina este esentiala pentru buna functionare a sistemului nostru nervos, producerea altor compusi importanti, hormoni sau neurotransmitatori. 

Poate fi gasit in produse proteice bogate, cum ar fi carne, peste, oua si produse lactate. 

Fenilalanina este recomandată pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile cognitive, sa consolideze concentrarea si sa imbunatateasca starea de spirit la antrenamente. 

Suplimentarea adecvata poate sustine procesele care sunt responsabile pentru buna functionare a glandei tiroide si a glandelor suprarenale.


MAI POTI CITI