Păreri ser activator creșterea genelor si sprâncenelor SESLASH 5 ml forum cosmetice Sesderma

Distribuție păreri SESLASH SER ACTIVATOR GENE ȘI SPRÂNCENE 5 ML , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru :

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

seslash ser pt gene si sprancene pareri forum  mod de folosire

Ce este SESLASH SER ACTIVATOR GENE ȘI SPRÂNCENE 5 ML și pentru ce se utilizează

Ideal pentru tratamentul genelor si sprancenelor scurte si/sau rare. 

Caderea genelor din cauza demachierii, a perioadelor de stres sau a tratamentelor medicamentoase care duc la rarire. 

Compoziție SESLASH SER ACTIVATOR GENE ȘI SPRÂNCENE 5 ML

Combinatia de ingrediente active ce contin factori de crestere, extract de Morus alba, trifoi rosu si peptide prelungeste ciclul natural de crestere a genelor, prevenind caderea acestora, accelerandu-le cresterea si regenerandu-le pe cele deteriorate. 

Formula contine, de asemenea, acid hialuronic, care ofera genelor hidratare si suplete. Acidul hialuronic este prezent în mod natural în toate organismele vii, o componentă universală a spațiilor dintre celulele tisulare (spațiul extracelular) și un constituent al matricei. Este un glicozaminoglican cu o funcție cheie în hidratarea pielii datorită capacității sale de reținere a apei.

Uleiul de jojoba si pantenolul hrănesc si protejează genele, îmbunătățindu-le rezistenta. 

Primele rezultate sunt vizibile dupa 3-6 saptamani de tratament. Rezultatele optime se obtin dupa 6-8 săptămâni de utilizare.


Mod de utilizare SESLASH SER ACTIVATOR GENE ȘI SPRÂNCENE 5 ML

• Genele superioare si inferioare: 

Aplicați serul activator de doua ori pe zi (dimineața si seara) pe rădăcinile curate si demachiate ale genelor. 

Aplicati cu pensula furnizata, dinspre interior spre exterior. Lasati serul sa acționeze timp de 1-3 minute inainte de a utiliza rimelul obisnuit. 

• Sprâncene: 

Aplicati serul activator de doua ori pe zi (dimineata si seara) pe sprancenele curate si demachiate. Aplicati cu pensula furnizata, masand usor pana la absorbtia completa.


MAI POTI CITI