THEALOZ DUO solutie oftalmica păreri forumuri. Rezumat prospect mod de utilizare.

Distribuție păreri Thealoz Duo solutie oculara protectiva, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Thealoz Duo dr max, Thealoz duo gel forum, Thealoz duo farmacia la pret mic:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri thealoz duo forumuri solutie oftalmica ochi uscati

Ce este Thealoz Duo solutie oftalmica si pentru ce se foloseste

Conform prospectului, Thealoz Duo este recomandat in cazurile de senzatii de disconfort,intepaturi sau iritatie la nivel ocular.

Aceste simptome pot fi cauzate de factori externi cum ar fi vant, fum, poluare, praf, vreme insorita sau rece, caldura uscata, aer conditionat, calatorii cu avionul, ore prelungite de lucru in fata ecranului unui calculator.

Dat fiind ca nu contine conservanti ,Thealoz Duo asigura o protectie optima a tesutului ocular si,de aceea,poate fi utilizat si de utilizatorii de lentile de contact,indiferent de tipul acestora.

Produsul ofera imediat  o senzatie ca confort care dureaza toata ziua.

Compoziție Thealoz Duo solutie oftalmica

Principalele sale ingrediente sunt trehaloza, o trizaharida prezenta in multe plante si animale,si hialuronatul de sodiu, o polizaharida prezenta in mod natural la nivelul ochiului.

Caracteristicile fizico-chimice ale trehalozei ii confera proprietati protective, antioxidante si hidratante.

Din aceste motive,ea reprezinta un element esential in cadrul mecanismului anhidrobiotic observat observat la anumite micro-organisme ( stare metabolica redusa care le permite acestora sa supravietuiasca deshidratarii).

• Trehaloza are,de asemenea,si proprietati care potenteaza protejarea si stabilizarea membranei celulare,prin prevenirea alterarii proteinelor si a deteriorarii lipidelor,ca si proprietati anti-oxidante.

• Hialuronatul de sodiu este o polizaharida naturala prezenta in ochiul uman,cu proprietati de retinere a apei.Importantele sale proprietati de retinere a apei duc la un nivel crescut de hidratare si lubrefiere a supraftei corneene.


Mod de administrare Thealoz Duo solutie oftalmica

Dozare: 1 picătură în fiecare ochi, de la 4 la 6 ori pe zi.

Nu este necesară o pregătire specială pentru a utiliza THEALOZ DUO.

Thealoz Duo poate fi utilizat in paralel cu purtarea lentilelor de contact.

Reacții adverse si contraindicații Thealoz Duo solutie oftalmica

Acesta este un dispozitiv medical. Citiți instrucțiunile înainte de utilizare.

Pentru a preveni contaminarea încrucișată nu dați flacoanele altor persoane.

Înainte de prima utilizare a produsului verificați dacă ambalajul este intact.

Înainte de prima utilizare a produsului asigurați-vă că inelul de sigilare de pe flacon este intact.

Pentru a evita contaminarea, nu atingeți vârful flaconului de nicio suprafață cu nimic.

MAI POTI CITI