ASTAXANMAR 4mg păreri forumuri Astaxantină din alge. Rezuma prospect, proprietăți terapeutice și mod de folosire.

Distribuție păreri Marnys Astaxanmar 4mg,  capsule Astaxantină naturală extrasă din Alge, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cel mai puternic antioxidant natural fara efecte secundare:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,40

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Marnys ASTAXANMAR 4mg și pentru ce se folosește

ASTAXANMAR este un Supliment care conține Astaxantină Naturală extrasă din microalga Haematococcus Pluvialis printr-o Metodă Revoluționară. 

Astaxantina este cel mai puternic antioxidant natural și joacă un rol esențial în protejarea sistemului imunitar, sănătatea creierului, îngrijirea pielii și menținerea unui aspect tânăr și ferm.

Marnys Astaxanmar 4mg pareri forum cel mai puternic antioxidant

Astaxantina este un carotenoid care se găsește în somon, păstrăv, alge. Suplimentele alimentare cu astaxantină par să aibă beneficii pentru sănătatea inimii și să combată durerile articulare.

Unele studii arată că astaxantina este suficient de puternică în a reduce inflamația și simptomele durerii cauzare de artrită. 

Astaxantina este un carotenoid natural regăsit în mediile acvatice. Ea dă culoarea caracteristică somonului, creveților și homarilor și este literalmente de sute de ori mai puternică decât orice altă moleculă antioxidantă. Tocmai din acest motiv, Astaxantina naturală este supranumită numită "Regina Antioxidanților".

Compoziție Marnys ASTAXANMAR 4mg

Astaxantină (extrasă din Haematococcus Pluvialis) – 4 mg

 Prin îmbunătățirea fluxului sangvin și oxigenarea sângelui, Astaxantina își aduce aportul la protejarea sănătății cardiovasculare..

Astaxantina naturală întărește și echilibrează sistemul imunitar, îmbunătățind capacitatea acestuia de a apăra organismul de viruși și bacterii, și reducând în același timp inflamațiile.


Mod de administrare ASTAXANMAR 4mg

Se consumă 1 capsulă pe zi, în timpul mesei sau urmând recomandările specialistului.

Reacții adverse și contraindicații

A se depozita la temperaturi sub 30 grade Celsius. A se consuma de preferință până la sfârșitul perioadei menționate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu se cunosc efectele astaxantinei asupra femeilor însărcinate sau care alăptează, așa că a indicat să nu se administreze suplimente în aceste situații.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu-și propun să prevină, sa diagnosticheze, să trateze sau să vindece nicio boală.


MAI POTI CITI