BUTIFAR acid butiric păreri forumuri suplimente pentru diaree, constipație, sindrom de colon iritabil. Rezumat prospect.

Părerile despre Butifar capsule cu acid butiric extrase din media comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Butifar farmacia dr max, Acid butiric proprietati, Butifar contraindicatii, prospect butifar acid butiric Aliness:

1. Păreri Favorabile: 0,72
2. Păreri Negative: 0,59
3. Păreri Neutre: 0,50

Recomandări cum alegi cel mai bun supliment pentru sindrom de intestin iritabil, boală inflamatorie intestinală. Ce caracteristici trebuie să aibă un supliment pentru sindrom de intestin iritabil ca să satisfacă nevoile tale? Top cele mai bune suplimente și pastile pentru tratarea sindromului de intestin iritabil.. Citește ghidul nostru și alege informat după raportul calitate / preturi si după scorul părerilor de pe forumuri.

Ce este Butifar Sensilab și pentru ce se folosește

BUTIFAR este singurul produs pe baza de acid butiric din Romania și are la baza o inovatie patentată: acidul butiric sub formă de microgranule, într-o matrice de trigliceride care asigură transferul substanţei active în formă netransformată până la nivelul organelor ţintă (intestinul subțire si colon). 

big-butifar-capsule-acid  butiric pareri forumuri


Acidul butiric este observat de specialiști de peste 200 de ani, însă provocările au fost asigurarea eliberarii substanţei active de-a lungul întregului intestin și  protejarea acesteia împotriva inactivării de către sucul gastric. BUTIFAR soluționează prin forma în care se prezintă în totalitate aceste provocări.

Butifar este soluția ideală pentru problemele digestive

• recomandat în caz de diaree, constipație, sindrom de colon iritabil, boli intestinale inflamatorii cronice, balonare și dureri în zona abdominală

• conține acid butiric într-o formă inovatoare brevetată, care permite celulelor din tractul gastro-intestinal să se regenereze

BUTIFAR este recomandat in regimul alimentar al persoanelor cu probleme gastro-intestinale:

- Balonare, constipație, diaree

- Dureri în zona abdominală

- Sentiment de intestin incomplet eliberat

- Sindrom de intestin iritabil

- Boală inflamatorie intestinală

PRINCIPALELE BENEFICII ALE UTILIZARII

- Regleaza tranzitul intestinal

- Se absoarbe rapid la nivelul intestinului subțire și colonului

- Asociat in tratamentul cu trimebutin, BUTIFARpotențează reducerea durerii şi disconfortului la pacienţiicu Sindrom de Intestin Iritabilîn mai puţin de 6 săptămâni de tratament

Capsulele inovatoare se dizolvă abia în intestin, nu în stomac, unde vindecă celulele intestinale iritate, regenerează și reglează funcționarea acestora.

DOZE ȘI MOD DE ADMINISTRARE BUTIFAR

Simptome digestive uşoare: 1 capsulă de 2 ori pe zi ( de preferat in timpul mesei)-

Boală Inflamatorie Intestinală (RCUH - rectocolita ulcero-hemoragica  si Boala Crohn): 2 capsule de 2 ori pe zi ( 2 dimineaţa şi 2 seara)

Butifar®  este recomandat  şi copiilor peste 7 aniMAI POTI CITI