CARDIOBOR păreri forum capsule cu fructoborat de calciu pentru sănătatea inimii. Rezumat prospect.

Distribuție păreri Cardiobor, 60 capsule, Hypericum , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente cu Fructoborat de calciu – Resveratrol pentru angină pectorală și alte probleme cardiovasculare:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

capsule cardiobor pareri forumuri remedii naturale pentru inima

Ce este Cardiobor Hypericum și pentru ce se folosește

Suplimentul alimentar Cardiobor este un produs atent formulat în baza observațiilor din cadrul studiului clinic pilot efectuat la Centrul de Cardiologie a Universității din Craiova ce a fost condus de Dr. C. Militaru. Cercetarea a avut în vedere studiul efectelor clinice și biologice ale combinației Fructoborat de calciu – Resveratrol, combinație ce a prezentat efecte sinergice cu rezultate benefice asupra pacienților cu angină pectorală și alte probleme cardiovasculare. 

În plus, puterea de acțiune a produsului este crescută și prin adăugarea maltodextrinei care sinergizează cu fructoboratul de calciu, potențându-i efectele.

Datorită formulei concentrate, produsul de față asigură o cantitate optimă de compuși activi, fiind totodată ușor de utilizat.

Combinația celor două ingrediente active ale produsului cu maltodextrina este utilă pentru menținerea bunei funcționări a sistemului cardiovascular. 

Cardiobor contribuie la tonifierea mușchiului cardiac și a arterelor, stimulând circulația coronariană, îmbunătățind fluxul sanguin, facilitând oxigenarea inimii, sporind rezistența la efort și echilibrând fracțiile colesterolului (HDL și LDL). 

Fructoboratul de calciu are efecte benefice și asupra metabolismului lipidelor, el scăzând nivelul colesterolului sanguin și al trigliceridelor crescute peste limitele normale. 

Acest lucru se datorează acțiunii de potențare a activității acizilor grași esențiali precum omega-3 și creșterii randamentului energetic celular, fapt ce grăbește și vindecarea rănilor. 

Compoziție ingrediente Cardiobor

♦ Fructoboratul de Calciu (Ca[(C6H10O6)2B]2•4H2O) este un complex organic de calciu, fructoză și bor ce se regăsește în mod natural în fructe și legume proaspete, dar și în nuci și ierburi aromatice.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă un aport de 1-13 mg/zi de bor, cu un minim de 3 mg/zi (≈ 130,5 mg fructoborat de calciu) pentru asigurarea beneficiilor nutriționale optime, carența în acest mineral putând fi asociată cu probleme osteoarticulare precum osteoporoza.

♦ Maltodextrina este un polizaharid obținut prin hidrolizarea parțială a amidonului.

Maltodextrina are rolul de a potența activitatea și biodisponibilitatea Fructoboratului de calciu. Acest efect de sinergie între Fructoborat și maltodextrină a fost confirmat de către renumitul cercetător I.R. Scorei, observațiile dânsului confirmând utilitatea prezenței acestui excipient în produsele din gama Bor Organic de la Hypericum.

♦ Resveratrolul protejează eficient organismul împotriva stresului oxidativ, bolilor cardiovasculare și a cancerelor, având și un efect anti-îmbătrânire pronunțat.

Produsele pe bază de resveratrol pot îmbunătăți microcirculația, fluidifica sângele, facilita oxigenarea inimii, spori rezistența la efort, normaliza colesterolul și glicemia și pot contribui la tonifierea miocardului și a arterelor. Acesta ajută și la încetinirea proceselor degenerative de la nivelul sistemului nervos central, având o acțiune antiinflamatoare.

Mod de administrare Cardiobor

Pentru adulți doza recomandată este de 2 capsule pe zi, timp de 60 de zile. 

Se face o pauză de 30 zile, apoi se poate relua. 

Cura cu Cardiobor se poate repeta la nevoie.

Reacții adverse și contraindicații Cardiobor

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Femeile gravide sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;


MAI POTI CITI