Cele mai bune TRATAMENTE STOP ACNEE de la GEROVITAL cu păreri de 4 si 5 stele pe forumuri

Să vedem care sunt cele mai bune TRATTAMENTE STOP ACNEE de la GEROVITAL care beneficiază pe forumuri și în farmaciile online de impresii si recenzii de patru si/sau cinci stele care le confirmă calitate si eficiența în tratarea coșurilor.

1. GEROVITAL STOP ACNEE KIT TRATAMENT COSMETIC - recenzii de nota 4,7

Kit-ul contine 3 produse, foarte importante pentru curatarea si tratarea tenului acneic:

Gel Spumant Purifiant - utilizare zilnica, pentru etapa de curatare,

Crema gel Sebum-Control - intretinere zilnica, in etapa de actiune,

Crema ultra-activa - formula concentrata de aplicat strict pe zonele cu probleme deosebite: acnee/ cosuri. Kit-ul contine si un pliant interior cu rol informativ si educativ (informatii despre acnee, cauze, tratament, scheme de tratament in pasi/zile, prezentare gama completa). Fara parabeni. Eficacitate demonstrata sub control dermatologic.

Principala problema a aparitiei imperfectiunilor este incapacitatea pielii de a respira normal: porii sunt astupati, iar sebum-ul secretat de glande ramane sub primele straturi de piele.

pareri cele mai bune tratamente pentru cosuri si acnee de la gerovital

Acneea poate fi noninflamatorie, cand nu este implicata componenta bacteriana, caracterizandu-se prin aparitia comedoanelor deschise (punctele negre) sau inchise (punctele albe) si inflamatorie, cand este implicata si componenta bacteriana, caracterizandu-se prin aparitia papulelor, pustulelor, nodulilor si chisturilor.

Gama Gerovital Stop Acnee este dezvoltata ca o gama completa pentru problematica tenului gras, acneic, avand produse complementare care trebuie folosite conform unei scheme de tratament. Ordinea etapelor de utilizare este sugerata prin cifrele de pe eticheta produselor.

Mod de folosire:

Gel spumant purifiant: Se foloseste in mod regulat dimineata si seara. Se aplica o cantitate mica pe fata umeda, evitand zona ochilor si a gurii. Se maseaza usor pana face spuma, apoi se indeparteaza cu apa din abundenta.

Crema gel Sebum Control: Se foloseste zilnic, dimineata si seara, dupa curatarea prealabila a tenului cu Gelul Spumant Purifiant. Se aplica pe fata si se maseaza usor pana la completa absorbtie in piele.
Crema ultra-activa: Se aplica strict pe zonele afectate, cosuri. A nu se utiliza de catre persoanele alergice la aspirina.

2. GEROVITAL STOP ACNEE FIOLE ANTIACNEE 10 FIOLE X 2ML - recenzii medii de nota 4,5

Fiolele antiacnee au fost concepute ca un tratament intensiv pentru puseurile acneice sau pentru cazurile de acnee recurenta. Formula pentru tratament intensiv.

Ingrediente active: Avand in vedere problematica complexa si multitudinea de factori implicati in fiziopatologia acneei, pentru asigurarea unui tratament eficient, fiolele contin un ser bogat in principii active care actioneaza sinergic si complementar: Synactin AC, acid salicilic, niacinamida, glicirizinat de potasiu, lactat de sodiu.

Mod de utilizare: Fiolele antiacnee se prezinta sub forma unui kit cu 10 fiole, necesar unui tratament complet de 10 zile. Se foloseste o fiola pe zi, care se aplica seara, pe tenul curat, dupa demachiere, fara a se mai asocia Crema ultra-activa. ingrijirea dimineata se face conform ritualului zilnic.
in cazurile mai severe recomandam continuarea tratamentului cu inca 10 fiole, pentru al doilea kit utilizand o fiola la 2 zile.

A nu se utiliza la copiii sub 3 ani si de catre persoanele alergice la aspirina.

Inainte de utilizare, fiola trebuie agitata! Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere. Pentru ruperea fiolei cu ajutorul capacului de protectie, instructiunile se gasesc in prospectul din interiorul cutiei.

Doar pentru uz extern!

Beneficii: Reduce cu pana la 100%* totalul elementelor acneice. Eficacitate dovedita prin masuratori instrumentale, realizate prin teste efectuate de un institut specializat (Evic International)

3. GEROVITAL STOP ACNEE MASCA FILM PURIFICATOARE 100ML - recenzii medii de nota 4,4

Principiile active Ac.Net si extract de ceai verde, aduc beneficii suplimentare tenurilor acneice. Ac.Net impiedica proliferarea microorganismelor si regleaza secretia de sebum prin acidul oleanoic si NDGA, solubilizati intr-un vehicul special.

Extractul de ceai verde prin efectul antioxidant stimuleaza cicatrizarea ranilor si a leziunilor.

Ingrediente active

Principiile active Ac.Net™ şi extract de ceai verde, aduc beneficii suplimentare tenurilor acneice.
Ac.Net™ ȋmpiedică proliferarea microorganismelor și reglează secreția de sebum prin acidul oleanoic şi NDGA, solubilizați într-un vehicul special.
Extractul de ceai verde prin efectul antioxidant stimulează cicatrizarea rănilor și a leziunilor.

Mod de utilizare

Se aplică pe pielea perfect curată a feţei şi a gâtului, în strat uniform, de grosime medie. Se lasă să acţioneze cca 12-15 minute. După uscare se îndepărtează filmul continuu de la bărbie spre frunte. Se foloseşte o dată pe săptămână.

MAI POTI CITI