Dr.Max Spray nazal hipertonic păreri forumuri beneficii apa de mare hipertonă. Rezumat prospect.

Distribuție păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre apa de mare hipertona sau izotona, izotonic sau hipertonic, apa de mare hipertona bebelusi

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

dr max spray nazal cu apa de mare pareri forumuri

Ce este Dr.Max Spray nazal hipertonic și pentru ce se utilizează

Dr.Max Spray nazal hipertonic este o solutie de 100% apa de mare hipertonica naturala, bogata in oligoelemente, destinata curatarii zilnice a nasului in cazul primelor semne de raceala, rinita, sinuzita, sau pentru a preveni reactiile alergice cauzate de alergeni si impuritatile daunatoare. 

Spray-ul hipertonic este potrivit sugarilor cu varsta de minimum 3 luni, copiilor si adultilor. 

Este adecvat femeilor insarcinate si care alapteaza. Produsul este, de asemenea, destinat clatirii nasului dupa operatii nazale la copii cu varsta peste 6 ani si la adulti.

Sistemul de microdifuziune hipertonic și efectul mecanic al soluției hipertonice facilitează eliberarea cailor nazale.

BENEFICII

Elibereaza nasul blocat prin actiune osmotica mecanica. Concentratia de sare reduce vascozitatea secretiilor nazale si faciliteaza astfel indepartarea acestora, ducand la o eliberare eficienta a nasului blocat.

Ofera o clatire nazala pentru a facilita eliminarea alergenilor si contaminantilor ce intra in contact cu mucoasa nazala, ceea ce impiedica dezvoltarea reactiilor alergice sau ajuta la reducerea acestora.

Clatirea nazala oferita respecta procedurile chirurgicale endonazale, ceea ce favorizeaza eliminarea crustelor si a descarcarilor dense si purulente.

Produsul asigura curatarea interna zilnica a narilor si umezirea mucoasei nazale in caz de nas uscat.

Compoziție

Apa de mare, apa purificata (100% naturale).

Mod de utilizare Dr.Max Spray nazal hipertonic

Pentru curatarea zilnica a nasului, aplicati 1-2 puff-uri in fiecare nara, dimineata si seara.

In alte cazuri, aplicati maximum 6 puff-uri (adulti) / 3 puff-uri (sugari si copii sub 6 ani) in fiecare nara pe zi: pana cand nasul este complet liber si primele semne de raceala, rinita si sinuzita se amelioreaza; in timpul zilei pentru a elimina alergenii si pentru a preveni reactiile alergice; pana la eliminarea crustelor si secretiilor dupa operatie endonazala.

Pentru sugari: puneti copilul intr-o pozitie culcata.

Pentru adulti si copii: mai intai suflati nasul si inclinati capul in lateral atunci cand aplicati.


Reacții adverse și contraindicații Dr.Max Spray nazal hipertonic

Dupa utilizarea produsului pot aparea sangerari sau senzatii dureroase daca nasul este iritat. In astfel de cazuri, stergeti nasul, opriti utilizarea produsului si consultati medicul daca este necesar. 

Daca simptomele persista, consultati medicul.

Pentru folosirea ocazionala la sugari cu varsta sub 3 luni consultati medicul.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. 


MAI POTI CITI