Fungalix Forte păreri forumuri spray tratamentul micozei unghiei. Rezumat prospect, mod de folosire.

Distribuție păreri Fungalix Forte Spray , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru Spray pentru micoza unghiei, spray pentru micoza piciorulu :

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,41

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Fungalix Forte Spray și pentru ce se folosește

Fungalix forte este o pompa de pulverizare patentata, indicata pentru prevenirea si tratamentul onichomicozei (ciuperca unghiei). 

Forma de actiune este unica, deoarece patrunde in unghie si poate ajunge la infectie in unghie, oprind astfel ciuperca din a distruge mai departe celulele sanatoase.

pareri spray fungalix-forte forum micoza unghiei

Onichomicoza este o afectiune ce implica infectiei fungice a unghiilor. Se mai numeste si onchiomicoza dermatofitica, ciuperca unghiei sau tinea ungui um.

Care este cauza infectiei fungice?

Afectiunea este cauzata de dermatofite, candida albicane sau fungi nedermatofitici. Acesti patogeni penetraza unghia si cauzeaza o infectie sub aceasta, rezultand simptomele cunoscute.

Spray-ul este usor si igienic de utilizat. Produsul se usuca rapid dupa aplicare. Spray-ul curata si hraneste pielea si unghiile si contine ingrediente benefice. 

Pentru tratarea ciupercilor unghiei trateaza ciuperca sau infectia bacteriana in zona infectata trateaza infectia la sursa.  Incorporat in unghie restabileste elasticitatea unghiilor fragile si sanatatea pielii din jur. 

Se usuca rapid dupa aplicare

Compoziție Fungalix Forte

Contine o formula patentata - inhiba cresterea ciupercii si bacteriilor hidrateaza si restabileste unghiile stimuland cresterea.

Mod de utilizare Spray Fungalis Forte

Pentru rezultate imediate indepartati intotdeauna lacul de unghii, desi produsul este eficient si pe unghia cu lac, oja semipermanenta sau gel.

Este important sa aplicati fungalix forte pe unghie si pe pielea din jurul acesteia. Pulverizati o data sau de doua ori pe fiecare picior, de doua ori pe zi. 

Nu necesita uscare. Efectul fungalix forte dureaza 4 saptamani.

Continuati tratamentul cu fungalix forte in toata perioada de crestere a unghiilor (6-8 luni pentru unghiile de la maini si 10-12 luni pentru unghiile de la picioare).

Reacții adverse și contraindicații Fungalix Forte

A nu se utiliza in cazul unei alergii la oricare dintre ingrediente.

A nu se utiliza de catre copiii sub varsta de 3 ani. Nu pulverizati in ochi. A nu se inghiti. Intrerupeti in caz de iritare. 

A se pastra la temperatura camerei. Nu lasati la indemana copiilor; produsul trebuie administrat de catre un adult. 

A nu se folosi dupa data de expirare. A nu se utiliza in cazul tratamentului cu Paronychia. Consultati medicul inainte de a combina produsul cu alte medicamente.


MAI POTI CITI