GAMETOGEN păreri forumuri suplimente cu acid α-lipoic care scad rezistența la insulina. Rezumat prospect.

Distribuție păreri Gametogen plicuri, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre medicatie pentru rezistenta la insulina, factori care influenteaza rezistenta la insulina:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,53

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Gametogen; Compoziție Gametogen; Cum să utilizați Gametogen; Reacții adverse posibile si contraindicatii Gametogen .

Ce este Gametogen și pentru ce se folosește

Conform prospectului, Gametogen plicuri reduce nivelul stresului oxidativ, scade rezistența la insulină și îmbunătățește calitatea lichidului seminal.

pareri gametogen plicuri forum medicatie rezistenta la insulina

Rezistența la insulină reprezintă o condiție patologică caracterizată printr-un răspuns suboptimal al țesuturilor periferice la acțiunea insulinei.

Rezistența la insulină este tulburarea metabolică primară asociată cu obezitatea și pare să fie mediatorul principal al sindromului metabolic.

Compoziție Gametogen

• Acidul α-lipoic (800 de mg) Fast-slow: este un cofactor important în ciclul Krebs, disponibil atât în mediu hidric cât și în mediu lipidic. 

Acidul α-lipoic (acid thioctic) este un antioxidant potent, care intervine în procese biochimice ce au ca rezultat producerea de ATP sau reciclarea reactivarea regenerarea unor antioxidanti Vitamina C, E, Glutation, Coenzima Q 10, îmbunătățind în același timp metabolismul glucidic. Eliberarea fast-slow permite o acțiune de 24 de h la o administrare corectă (1 plic la 10-12 h)

•  Mio-inozitolul (2000 mg): are rolul de mesager secundar al semnalului insulinic Induce translocarea corecta a transportorului de glucoza de tip 4 (GLUT 4

Reglează balanța între LH și FSH, crește calitatea gameților sexuali

•  Coenzima Q10: este un antioxidant esențial pentru buna desfășurare a proceselor mitocondrial, astfel, crește calitatea și viabilitatea spermatozoizilor

•  Vitamina B2: contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, precum și la metabolismul celular normal

•  Vitamina B6: importantă pentru metabolismul normal al homocisteinei, al glicogenului și proteinelor precum și la menținerea echilibrului hormonal

•  Acid Folic (400 mcg): este esențial în sinteza naturală a aminoacizilor, metabolismului normal al homocisteinei.

•  Seleniu: contribuie la spermatogeneză, protejând în același timp împotriva stresului oxidativ.

•  Zinc: contribuie la menținerea unui nivel optim de testosteron, în vederea creșterii fertilității.

Mod de administrare Gametogen

1 plic o dată la 10-12 ore, sau la recomandarea medicului timp de cel puțin 6 luni.

Reacții adverse și contraindicații Gametogen

Dacă se administrează medicamente hipoglicemiante  adresați-vă unui medic înainte de adminstrarea Gametogen.

MAI POTI CITI