HEMOHELP Gradina Sănătății păreri forumuri tratament Crioterapie Hemoroizi. Mod de utilizare și contraindicații.

Distribuție păreri Hemohelp® – Pentru Tratamentul și Ameliorarea Durerilor Provocate de Hemoroizi prin crioterapie acasă, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune supozitoare pentru hemoroizi, supozitoare hemoroizi cu antibiotic, antiinflamatoare hemoroizi preț:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,40

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri hemohelp forum crioterapie pentru hemoroizi

Ce este Hemohelp Gradina Sănătății și pentru ce se folosește


Hemohelp® este un dispozitiv medical dezvoltat și patentat de Laboratoarele Martinez Nieto din Spania, special conceput pentru tratamentul și ameliorarea durerilor provocate de hemoroizi, printr-o tehnologie de ultimă generație numită Crioterapie. 

Dispozitivul folosește puterea înghețului pentru a diminua semnificativ durerile afecțiunilor hemoroidale. 

Designul anatomic al Hemohelp® îl face eficient în tratarea tuturor tipurilor de hemoroizi – atât interni, cât și externi.

Hemohelp®, prin designul său anatomic, permite aplicarea direct pe zona afectată, reducând simptomele hemoroidale datorită efectului vasoconstrictor, analgezic, anestezic și antiinflamator al crioterapiei. 

În doar 15 minute de la aplicare, Hemohelp® ameliorează și reduce semnificativ durerile și disconfortul provocat de hemoroizi.

Probabilitatea sangerarii în timpul bolii hemoroidale este de sub 10% în cazul persoanelor tratate prin crioterapie, comparativ cu 50% la cei tratați folosind efectul placebo.

Hemohelp mod de folosire


1. Dispozitivul Hemohelp® se păstreaza la loc uscat și răcoros, ferit de lumină soarelui, împreună cu gelul lubrifiant Hemoil®. Cu 2 ore înainte de prima utilizare, dispozitivul Hemohelp® se depozitează în congelator.

2. Inainte de aplicare, puneți câteva picături din gelul lubrifiant Hemoil® pe dispozitivul Hemohelp® pentru a facilita introducerera acestuia. Pentru eficiență maximă, faceți asta în cel mult 2 minute după ce ați scos dispozitivul din congelator.

3. Introduceți dispozitivul Hemohelp® în anus și lăsați-l să acționeze timp de 15 minute.

4. Dupa utilizare, spălați dispozitivul Hemohelp® cu apă și săpun.

5. Apoi, depozitați dispozitivul Hemohelp® (în cutia lui) înapoi în congelator și păstrați gelul Hemoil® la temperatura camerei.


Cât durează tratamentul cu HEMOHELP

Se folosește ori de câte ori apar durerile sau simptomele neplăcute.

Se utilizează dispozitivul de până la 2-3 ori pe zi, în funcție de nevoie.

Pentru cazurile ușoare, se recomandă utilizarea între 8 și 10 zile.

Pentru cazurile severe, tratamentul poate dura până la 4 saptamani.

Reacții adverse și contraindicații  Hemohelp


Înainte de a utiliza Hemohelp®, întrebați-vă medicul dacă:

• Aveți răni grave în zona anală
• Sângerați puternic.

Nu utilizați Hemohelp® dacă:

• Sunteți alergici (hipersensibili) la polietilenă.
• Simtiți durere când introduceți dispozitivul.

Observați că dispozitivul este deteriorat sau lichidul din interior a fost vărsat complet sau parțial.

În cazuri speciale, în care dispozitivul este deteriorat, iar lichidul intră în contact cu ochi, curătați imediat ochii cu apă din abundență și vizitați un medic.


MAI POTI CITI