HypnoX MELATONIN păreri suplimente contra insomniei apreciate pe forumurile atenuarea tulburărilor de somn

Distribuție păreri HypnoX MELATONIN capsule , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre somnifere naturale puternice cu efect rapid fără dependență și care nu îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este HypnoX MELATONIN  Good Days 

pareri forum hypnox melatonin somnifere naturale puternice

HypnoX® MELATONIN contine o formula canadiana concentrata cu melatonina, extract de Ceai-verde cu L-teanina, 5 extracte din plante si 5 vitamine ale complexului B pentru un somn odihnitor si de calitate. 

Prin combinatia si interactiunea sinergică celor 12 substante active este posibila realizarea unei actiuni simultane asupra calitatii si duratei somnului. In acelasi timp, actioneaza  asupra reducerii timpului necesar adormirii.

HypnoX® MELATONIN este indicat a se utiliza de persoanele:

• care doresc sa-si imbunatateasca calitatea somnului

• care au dificultati in a adormi si se confrunta cu insomnii

• care se confrunta cu stres prelungit la locul de munca

• tensionate, cu disconfort mental si, in consecinta, un somn precar

• cu somn scurt, superficial sau agitat

• care lucreaza in schimburi alternante (schimburi de noapte)

• aflate sub influenta stresului ca nu vor adormi „din nou”

• cu bioritm afectat

• care călătoresc frecvent, mai ales pe distante lungi si sufera de sindromul „jet lag”, ca urmare a parcurgerii cu avionul a mai multor fusuri orare.

Compoziție HypnoX MELATONIN

Melatonina - este un hormon natural care contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la atenuarea tulburarilor de somn).

Extract din frunze de Ceai-verde/Camellia sinensis cu 40% L-teanina  - apreciat in special pentru continutul de substanta activa L-teanina. Este un aminoacid cu efect calmant si relaxant.

Complex de 5 extracte concentrate din plante:  

1. extract din flori de Roinita/Melissa officinalis – contibuie la o adormire mai usoara, sustine sanatatea mentala si cognitiva, relaxarea si starea de bine, 

2. extract din conuri de Hamei/Humulus lupulus  -  efect calmant la adormire, contribuie la un somn de calitate; 

3. extract din flori de Floarea-pasiunii/Passiflora incarnata – favorizeaza relaxarea si aparitia somnului in mod natural; 

4. extract din parti aeriene de Lavanda/Lavandula angustifolia – ajuta la calitatea somnului, relaxare si starea de bine;  

5. extract din radacina de Valeriana/Valeriana officinalis, contribuie la o adormire mai rapida si la un somn de calitate, ajuta la relaxare

5 vitamine ale complexului B, care contribuie la:

• Functionarea normala a sistemului nervos (vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B6, vitamina B12)

• Reducerea oboselii si extenuarii (vitamina B2, vitamina B3, vitamina B6, vitamina B12)

• Mentinerea sanatatii psihice (vitamina B1, vitamina B3, vitamina B6, vitamina B12)

• Functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina B6, vitamina B12)

Mod de administrare HypnoX MELATONIN

Adulti - 1 capsula pe zi, cu 30-60 de minute inainte de culcare.

Reacții adverse și contraindicații HypnoX MELATONIN

A nu se consuma de catre copii, persoane sub 18 ani, femei insarcinate sau care alapteaza, precum si de persoane care prezinta intoleranta la oricare dintre componentele produsului. 

Melatonina poate afecta reflexele conducatorilor auto si ale persoanelor care manipuleaza utilaje. Nu se recomanda a se lua concomitent cu alcool, alte preparate cu efect sedativ.


MAI POTI CITI