KYOLIC formula 103 păreri forumuri Gold Nutrition suplimente pentru imunitate. Rezumat prospect.

Distribuție păreri  Kyolic formula 103, 100 capsule, Gold Nutrition, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru imunitate beneficii, mod de administrare :

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,43

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri kyolic formula 103 forum imunitate naturala

Ce este Kyolic formula 103 și pentru ce se utilizează

Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, avand efect sinergic cu extractul de Astragalus si cu amestecul de ciuperci medicinale. 

Astralagus-ul ajută la întărirea sistemului imunitar. Poate fi recomandat ca tonic pentru splină, rinichi, plămâni și sânge. 

Activitatea farmacologică a acestui extract de rădăcină de Astralagus include, pe lângă accesoriu imunitar, activitatea antivirală și antibacteriană, de protecție a ficatului, a sistemului digestiv și cardiovascular. 

Astragalus poate stimula acțiunea interferonului .de asemenea, poate reduce efectele secundare ale chimio și radioterapiei.

Usturoiul are un puternic rol antioxidant, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si ajuta circulatia.

VERIFICĂ AICI OFERTA Dr. MAX

Compoziție Kyolic formula 103

Extract pulbere din Usturoi (Allium sativum); capsula: gelatina; complex 5 ciuperci (extract pulbere din palarii si picioare de ciuperci:  Agaricus (Agaricus blazei), Maitake (Grifola frondosa), Poria cocos (Poria cocos), miceliu Reishi (Ganoderma lucidum), miceliu Shiitake (Lentinula edodes), Shiitake (Lentinula edodes)); ascorbat de calciu pulbere; extract din radacina de Astragalus (Astragalus); extract de frunze de Oregano (Origanum vulgare); extract din frunze de Maslin (Olea europaea); agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

Mod de administrare Kyolic formula 103

Se recomandă câte 2 capsule în timpul mesei, de două ori pe zi.

Reacții adverse și contraindicații Kyolic formula 103

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza se recomanda avizul medicului specialist.


MAI POTI CITI