Păreri Serum 24 Rekze forumuri tratament împotriva căderii parului si stimularea creșterii

Despre Serul REKZE 24 am găsit pe forumuri diverse păreri. Unele apreciativ, altele nehotărâte, însă în marea lor majoritate, opiniile și recenziile sunt pozitive ele exprimând încrederea și anticiparea consumatorilor în eficiența acestui tratament împotriva căderii părului.

Cele mai multe păreri negative se referă la preț. Acesta este unul destul de mare, în jur de 159 lei.

Recenziile pozitive apreciază că Serum 24 ajută la obținerea unui păr sănătos și puternic eliberând scalpul de factori care obstrucționează creșterea foliculilor și acumulării de sebum contribuind la obținerea unui păr și un scalp cât mai sănătos posibil.

Ce este și pentru ce se folosește Rekze 24 Serum Tratament Regenerant & Anticăderea Părului

Special formulat pentru a ajuta la stoparea căderii părului și in același timp să ajute creșterea acestuia 24 Serum are următoarele beneficii:

ser 24 rekze pareri forum tratament impotriva caderii parului

• Tratament regenerant pentru creșterea părului cu formulă unică fără minoxidil și fără efecte adverse;

•  Livrează nutrienți de la prima aplicare, blochează DHT-ul și factorii de stres;

• Ajută eficient în toate tipurile de alopecie, la femei și bărbați;

• Serum anticăderea părului îmbogătit: Procapil, Keratina, Collagen, Astressin-B, Sphinganine, etc;

• Testat clinic și dermatologic, recomandat de medicii dermatologi.

Serumul 24 tratament pentru păr a fost testat dermatologic și clinic. În testele clinice s-a demonstrat ca a îngrosat firul de păr cu peste 7% și densitatea părului cu peste 25% într-un grup controlat, după doar 28 de zile.

Datorita formulei noastre unice ce combina 24 de ingrediente recunoscute pentru stimularea cresterii parului si pentru reducerea caderii acestuia, 

Serum 24 poate fi numit pe drept cel mai complex ser tratament de pe piata impotriva caderii parului si pentru stimularea cresterii acestuia.

Rekze 24 Serum ajuta la obtinerea unui par sanatos si puternic eliberand scalpul de factori care obstructioneaza cresterea foliculilor si acumularii de sebum contribuind la obtinerea unui par si unui scalp cat mai sanatoase posibil. 

Acest ser care nu ingreuneaza parul confera rezistenta parului si controleaza nivelul de hidratare pentru a obtine un par cu un aspect sanatos.

Formula tratamentului conține o combinație puternică de ingrediente cunoscute pentru proprietățile de reducere a toxinelor care ar putea cauza părul să devină casant și subțire, a fost dezvoltată prin excluderea completă a lauril sulfat de sodiu și a lauret sulfat de sodiu, compuși low-cost folosiți pentru unele șampoane și balsamuri care au legătură cu iritații ale pielii, uscarea și căderea părului din cauză că atacă foliculii părului.

Noua formulă a serului tratament 24 împotriva căderii părului și pentru stimularea creșterii acestuia menține foliculii delicați ai scalpului într-o stare optima și mentine un păr sănătos în fiecare stadiu al evoluției acestuia cu ajutorul Keratinei, Collagenului și a altor ingrediente care maximizează rezultatele.

Cum se utilizează corect Serum 24 Rekze

Serul 24 ar trebui aplicat direct pe suprafața scalpului de două ori pe zi, în fiecare zi, fără a sări o aplicație. 

Folosiți 1 ml de soluție (3-7 pulverizări) de fiecare dată. O cantitate mai mică ar putea reduce eficiența tratamentului.

În cazul în care săriți o aplicare nu dublați cantitatea aplicată la urmatoarea, nu se obține un rezultat mai bun.

Lăsați produsul pe scalp cel putin 4-6 ore. Serumul actionează pe toata suprafața scalpului si nu doar in vertex.


MAI POTI CITI