Păreri AJMAL Senora Eau de Parfum pentru femei forumuri fragrantica

Distribuție păreri Ajmal Senora Eau de Parfum pentru femei, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Ulei de parfum ajmal, Ajmal Shadow, Parfum ajmal dama, Ajmal Aristocrat notino, Ajmal Sacrifice for Her, Ajmal Fragrantica, Ajmal Aristocrat For him

1. Păreri Pozitive - 0,74

2. Sentiment Negativ- 0,56

3. Opinii Neutre - 0,50

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Iata cele mai importante puncte forte ale parfumului AJMAL Senora desprinse din recenziile și comentariile verificate

Apa de parfum pentru femei Ajmal Senora devine noua dvs. dependență, la care nu veți renunța niciodată. 

ajmal-senora-eau-de-parfum-pentru-femei__pareri forum fragrantica

Parfumul Ajmal Senor vă farmecă din prima clipă și vă convinge neîncetat că își merită cu prisosință locul pe măsuța dvs. de toaletă.

Parfumul Ajmal Senor reprezintă o adevărată calatorie spirituala pentru a-ti descoperi sinele, o conversatie intima cu tine insuti, o aroma care te insoteste in transformarile tale interioare, potrivita atat pentru femeia seducatoare, dar si pentru momentele copilaresti. 

Ajmal Senora iti asterne pe piele esente satinate de flori, note lemnoase calde, dar si condimente cu accente citrice, o compozitie complexa si completa, exact asa cum esti tu.

♦ Note varf - piper, frunze de violete, galeopsis ladanum

♦ Notele de mijloc – patchouli, trandafir, flori de portocal

♦ Notele de bază - vanilie, mosc, cihlimbar, benzoin

AJMAL Senora Eau de Parfum este un parfum oriental - floral care subliniază senzualitatea fiecărei femei, un parfum potrivit pentru fiecare zi

Casa de parfum Ajmal a fost fondată în anii ’50 în India, de către Haji Ajmal Ali. O afacere de familie care a pornit ca butic modest de comercializare a parfumurilor și a devenit o companie multinațională de mare succes.Inovatoare în producția de parfumuri și cu o expertiză caștigată după mai bine de 50 de ani în arta parfumeriei, casa Ajmal și-a croit un drum sigur în parfumeria de nișă, fiind pionieră în parfumeria înaltă prin produsele sale. 

Arta parfumeriei caracteristică Orientului Mijlociu este reprezentată prin esențele parfumurilor Ajmal, care evocă orientalismul, bogăția și misterul acelor locuri. 

Parfumurile Ajmal se fac mereu remarcate datorită opulenței lor elegante și a exotismului pe care îl reflectă. 

Mirosuri intense, rezultate în urma amestecurilor unice de ingrediente dau savoare parfumurilor Ajmal, ele ajungând astfel să fie populare nu numai în lumea arabă, ci și în magazine din Europa sau SUA. 


MAI POTI CITI