Păreri Cremă SALVADERMA MEDICAL 15% forumuri creme bune pentru pentru cicatrizare. Rezumat prospect, mod de folosire.

Distribuție păreri Cremă Salvaderma Medical 15%, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre crema pentru vindecarea operatiilor, contractubex crema, ce crema sa folosesc dupa operatie forum, crema pentru semne de la bube

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

salvaderma medical pareri forum creme cicatrici

Ce este crema Salvaderma Medical 15% și pentru ce se folosește

Salvaderma Medical 15% este o crema destinata ingrijirii arsurilor superficiale și a leziunilor cutanate de diferite tipuri.

Asigura vindecarea prin menținerea gradului corect de umiditate în rană. Combinația dintre extractul apos de Triticum vulgare (grau comun) și Macrogols creează un sistem de rezervă de apă capabil să asigure un mediu umed pe leziune, o condiție necesară pentru obținerea procesului corect de vindecare.

Salvaderma cremă 15% este utilizată cu succes în următoarele situații:

  • în special în plăgi postoperatorii
  • întârziere în cicatrizarea plăgilor
  • crăpături din degerături sau alte cauze
  • abraziune
  • erupții solare
  • dermatită de contact
  • iritație de scutec
  • arsuri solare
  • iritație provocată de agenți atmosferici și tratamente de înfrumusețare.

Salvaderma Medical 15% Cream este capabia să restabilească puterea hidrofilă generală a stratului cornos în cazurile de alterare fiziopatologică a pielii, cum ar fi dermatită, erupție cutanata, arsuri solare, iritații de la agenți externi (agenți atmosferici, tratamente estetice). 

Mod de folosire cremă Salvaderma Medical 15%

Spălati-vă bine pe mâini! 

Luați putin produs din tub și distribuiți-l ușor pe rană și în imediata apropiere.

Acoperiți cu tifon. Repetați operația până la vindecarea completă.

Istoricul folosirii produsului și studiile clinice concluzionează etimând un timp de vindecare în medie de 3 săptămâni pentru vindecarea ranilor cu interesare a dermului și a rănilor mai profunde.


MAI POTI CITI