Păreri Fearless forum suplimente Therapy Diet care ajuta la scăderea în greutate. Rezumat prospect.

Distribuție păreri FEARLESS Therapy Diet capsule de slăbit , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre beneficii, compoziție, mod de administrare:

1. Păreri Pozitive - 0,60
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Fearless Therapy Fiet și pentru ce se folosște

L-carnitina conținută de suplimentul alimentar “Fearless” este un complex derivat dintr-un aminoacid, ce joacă un rol esențial în producția de energie din corp, scade apetitul, ajuta la scăderea în greutate prin reducerea masei adipoase, prin stimularea proceselor metabolice și energetice. 

fearless L-carnitina therapy diet pareri forum

Aminoacidul L-carnitina transformă grăsimile și depozitele de țesut adipos în energie, fiind un produs adecvat atât pentru femei și bărbați deopotrivă, care își doresc să se mențină într-o formă fizică optimă, îmbinând sportul cu o dieta adecvată.

Pulberea din Aronie are un efect puternic antioxidant, tonifiant și antiseptic. Întărește sistemul imunitar și este potrivit pentru activitățile sportive, aducând rezultatele mult așteptate în combinație cu L-carnitina. 

Cromul picolinat este un supliment nutritiv, care crește eficiența insulinei și ajută la transportul glucozei din fluxul sanguin la membranele celulelor. 

Cromul picolinat este considerat deseori a fi un mineral miraculos cu nenumărate beneficii, care se utilizează cel mai des pentru promovarea slăbirii, deoarece reduce apetitul în timp ce intensifica metabolismul.

Ingrediente compoziție:

– L-carnitina- 440mg

– Pulbere din suc de fructe de Aronie (Aronia melanocarpa)- 10mg

– Picolionat de crom- 6mg* (*doza maximă/ 2 capsule furnizează 730 mcg Cr/ 1825% VNR; Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011)

Mod de administrare:

Câte o capsulă de 2 ori pe zi, una dimineața și una seara, înainte de masă, cu un pahar cu apă plată.


MAI POTI CITI