Păreri Kyo Dophilus Probiotice si enzime forumuri funcționarea intestinala echilibrata si sănătoasă.

Distribuție păreri Kyo Dophilus Probiotice si enzime, 60 tablete, Gold Nutrition, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre probiotice și enzime digestive cu bacterii benefice:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pareri cele mai bune Probiotice si enzime Kyo Dophilus

Ce este Kyo Dophilus Probiotice si enzime și pentru ce se folosește

Suplimentul de la Gold Nutrition, contine tulpini de bacterii benefice:  Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum si Bifidobacterium longum si un complex de enzime digestive conceput pentru a sustine un sistem imunitar sanatos si pentru functionarea intestinala echilibrata si sanatoasa. 

Lactobacillus gasseri a fost demonstrat prin studii clinice ca sustine functia intestinala atat la adulti cat si la copii si stabilizeaza microbiota intestinala la pacientii cu alergii. 

Bifidobacterium bifidum contribuie  la sanatatea gastrointestinala prin reducerea incidentei diareei acute la sugari, in timp ce combinatia dintre tulpinile L. gasseri si B. bifidum are beneficii in reducerea diareei si a constipatiei la pacienti.


Bifidobacterium longum reduce simptomele gastrointestinale induse de stres, normalizeaza miscarile intestinului si imbunatateste simptomele asociate cu sindromul intestinului iritabil.

Suplimentul contine în compoziție 4 enzime digestive (proteaza, lactaza, lipaza, amilaza) cheie care ajuta la abilitatea naturala a organismului de a descompune proteine, grasimi, carbohidrati si lactate in elemente nutritive absorbabile, sustine functia digestiva si ajuta la ameliorarea gazelor si balonarii ocazionale.

Fara conservanti, lactate, drojdii, gluten, culori artificiale si arome. Refrigerarea nu este necesara.

Ingrediente compoziție: 

Amestec patentat de tulpini de bacterii Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum and Bifidobacterium longum; Complex de enzime digestive: proteaza, lactaza, lipaza, amilaza.

Alte ingrediente: celuloza, amidon (cartof), gelatina, glucoza (sursa vegetala), dextrina (cartof), siliciu, citrate de sodiu (sursa vegetala).

Mod de administrare Kyo Dophilus Probiotice si enzime

Se recomanda la adulti 1 capsula (la copii 1/2 capsula) de 2 ori pe zi in timpul mesei. 

Pentru copii sub patru ani zdrobiti si amestecati ½ capsula in alimente sau suc.

Atentionari și contraindicații:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

A se pastra la loc uscat si racoros.


MAI POTI CITI