Păreri șampon Wella Invigo Volume Boost forumuri șampoane pentru volum indicate părului subțire și fragil

Distribuție păreri Sampon pentru volum Wella Invigo Volume Boost , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre șampoane profesionale pentru păr fragil fără vitalitate:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În principal recenziile sunt pozitive și exprimă mulțumirea și încrederea în eficiența acestui șampon profesional de la Wella special creat pentru a îngriji părul fragil și subțire.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Wella Invigo Volume Boost sampon pareri forumuri

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Wella Invigo Volume Boost este un sampon profesional pentru ingrijirea parului lipsit de volum, cu fir subtire si lipsit de vitalitate, cu o formula inovatoare ce curata parul cu delicatete, oferindu-i un aspect mai dens si mai bogat fara sa il incarce. 

Contine în compoziție polimeri speciali ce invaluie fibra capilara, precum si extract de bumbac pentru obtinerea unei coafuri voluminoase in timpul uscarii cu foehnul, lasand parul usor de pieptanat si manevrat, matasos si plin de stralucire naturala.

Bemeficii șampon Wella Invigo Volume Boost

• ofera parului un aspect mai dens si mai bogat fara sa il incarce.

• formula inovatoare ce curata parul cu delicatete,

• intareste firul de par

• stralucire si finețe

• curata delicat si descurca parul

• consolideaza fibra parului

• adauga vitalitate si structura parului lipsit de volum, cu fir subtire.

Ingrediente compoziție: Extract de bumbac, polimeri de volum.

Mod de utilizare: 

Se aplica pe parul umed, se maseaza si se spumeaza bine.

Se clateste cu apa din abundenta.

MAI POTI CITI