Păreri Tomato Plant Weight Loss forumuri Pastile de slăbit cu extract de tomate

Să ne facem o părere despre Pastilele de slăbit cu extract de tomate, Tomato Plant Weight Loss, un supliment alimentar natural pentru slăbit, cu rol in echilibrarea metabolismului lipidic apreciat pozitiv în opiniile de pe forumuri.

Ce sunt pastilele Tomato Plant Weight Loss pentru ce se folosește si ce beneficii are

Beneficiile pastilelor de slăbit Tomato Plant Weight Loss

- Elimina toxinele, înfrumusețează tenul

- Plantele naturale ajuta la scăderea in greutate

- Slăbire eficienta fara absolut niciun efort

- Slabire sănătoasă fara efecte secundare

- Rezultate rapide, constatate încă din prima zi

- Usor de administrat, o singura capsula Tomato Plant Weight Loss pe zi

Tomato pastile de slabit in farmacii pareri forum

Pastilele Tomato Plant Weight Loss determina scaderea colesterolului si trigliceridelor din sange , favorizeaza productia de insulina si inlesneste mecanismele specifice de actiune , contribuind astfel la reducerea depozitelor adipoase .

Tomato Plant Weight Loss regleaza digestia prin stimularea secretiei sucurilor gastrice , reducerea aciditatii si imbunatatirea motilitatii stomacului si intestinelor.

Intensifica procesele naturale de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen .Hidrateaza si hraneste celulele epidermice , reducand efectele negative ale slabirii manifestate la nivelul pielii .

De asemenea, pastilele Tomato Plant regleaza digestia prin stimularea secretiei sucurilor gastrice, reduc aciditatea si activeaza functia stomacului si a intestinelor. 

Prin stimularea proceselor de neutralizare a radicalilor liberi, hidrateaza si hranesc celulele epidermice reducand efectele negative ale slabirii manifestate la nivelul pielii.

Mod de administrare numai pentru adulti ( 18-55 ani ) .

1 capsula / zi , dimineata inainte sau dupa micul dejun , cu o cantitate mare de apa .

Contraindicatii :

Copii si tineri sub 18 ani , femei insarcinate sau care alapteaza , persoane cu patologie cardiaca declarata sau susceptibile la aceasta ( hipertensiune arteriala ) , bolnavi renali cronici , diabetici .
In timpul curei este contraindicat consumul de alcool , tutun sau bauturi energizante .

A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Ingrediente compoziție Tomato Plant Weight Loss

1. Tomatina, care contine :

-Lycopene cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant natural care prin proprietatile sale scade nivelul colesterolului din organism si ajuta la prevenirea ingrosarii arterelor ;

-Zaharide care stimuleaza digestia ;

-Acid malic organic care reduce tensiunea arteriala ;

-Provitamina A , o substanta vitala care intareste sistemul imunitar ;

2. Castravete amar : ajuta la echilibrarea metabolismului glucidic si lipidic , stimuleaza sistemul imunitar, si imbunatateste absorbtia vitaminelor din organism ;

3. Fructe de catina , care contin :

-Vitamina E care joaca un rol important in procesele de regenerare celulara si actiune antioxidanta ;

-Acizi grasi esentiali nesaturati (Omega 3 , Omega 6 , Omega 9 ) - substante pe care organismul nu este in stare sa si le sintetizeze singur ;

-Acid oleic cu rol in scaderea nivelului colesterolului sanguin ;

4. Capsaicina , care prin proprietatile sale creste rata metabolismului si prin aceasta determina scaderea in greutate .

Se stie ca metabolismul omului este dependent de exercitiile fizice , temperatura corpului , activitatea hormonala si digestia normala .

Conform studiilor Capsaicina duce la o veritabila " topire a caloriilor " , declansand un efect termodinamic de incalzire care stimuleaza digestia si alte functii ale organismului .

5. Alor barbadensis care poseda proprietati cu actiuni antioxidante , de reglare a metabolismului si de stimulare a digestiei .

MAI POTI CITI