Păreri WaterOut EXTREME forum SlimJoy produse slăbire - diuretice. Rezumat prospect, beneficii și mod utilizare.

Pe forumuri părerile despre WaterOut Extreme sunt în marea lor majoritate opinii PRO, exprimă mulțumirea și încrederea celor care l-au folosit, cumpărătorii subliniind că schimbarea a fost pozitiva, că balonarea a disparut si te simti mai usor si mai increzator.

Conform informațiilor din prospect, WaterOut Extreme oferă slăbire vizibilă în doar câteva zile! Acum într-o formulă NOUĂ, îmbunătățită, cu 3 ingrediente noi! 

Efectul său 4 în 1 accelerează arderea grăsimilor și te ajută să slăbești de 2,5 ori mai repede. Elimină 27%* din apă și toxine din organism. Reduce umflarea și balonarea cu 60% și nu în ultimul rând reduce celulita.

S-a dovedit că băutura WaterOut EXTREME crește eliminarea excesului de apă cu până la 27%* în comparație cu grupul de control, datorită ingredientului patentat CactiNea™

slimjoy_waterout_extreme-pareri forum diuretic pt slabire

WaterOut Extreme conține în compoziție extracte naturale puternice care stimulează sistemul limfatic - pompa noastră hidraulică care combate retenția apei în organism.

Anghinare și hibiscus stimulează detoxifierea organismului, buna funcționare a ficatului și digestia, asigură astfel o ardere mai eficientă a grăsimilor.

Datorită combinației de pătrunjel, pepene verde, ceai Java și CactiNea, excesul de apă poate fi eliminat din corp.

Rezultatele se datorează polifenolilor (antioxidanți puternici) conținuți în hibiscus, care reduce depozitarea de grăsimi și favorizează arderea grăsimilor. 

Datorită acestui fapt, utilizatorii au pierdut de 2,5 ori* mai multe kilograme!

CACTINEA este un ingredient activ patentat din fructe de cactus, obținut din surse durabile, care susține pierderea în greutate.

MOD DE UTILIZARE WATEROUT EXTREME

Doza zilnică recomandată este de 1 plic. 

Se dizolvă amestecând viguros în 1 litru de apă. Amestecați bine pentru a dizolva orice bulgări. 

Consumați pe parcursul dimineții.

INGREDIENTE COMPOZIȚIE

CactiNeaTM (pulbere din fructe de cactus cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină) 2000 mg, 

Extract de frunze de pătrunjel 500 mg, 

Extract de rădăcină sarsaparilla 500 mg, 

Extract din flori de hibiscus cu 10 % polifenoli totali 500 mg, 

Suc de pepene verde sub formă de pulbere 500 mg, 

Extract din funze de ceai de Java cu 2% potasiu 500 mg, 

Extract de frunze de anghinare cu 2,5% cinarină 350 mg, 

VinOgrapeTM Plus (extract de frunze de viță de vie roșie cu 90% polifenoli totali și 18% OPC (conținut de sulfiți> 10 mg/kg)) 50 mg,

CONTRAINDICAȚII ȘI EFECTE ADVERSE

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. 

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. 

Acest supliment nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos

MAI POTI CITI