PIGMENT CONTROL cu Vitamina C și extract de DUD păreri forumuri tratament pete pigmentare. Rezumat prospect.

MARNYS PIGMENT CONTROL cu Vitamina C Stabilizată + Vitamina B3 + Extract de Dud Alb + Apă de Albăstrele pentru Reducerea și Prevenirea Petelor Pigmentare are pe forumurile analizate păreri și opinii pozitive, care în marea lor majoritate exprimă mulțumirea și încredea cumpărătorilor.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă despre PIGMENT CONTROL cu Vitamina C; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este MARNYS PIGMENT CONTROL cu Vitamina C și extract de DUD  și pentru ce se utilizează potrivit informațiilor din prospect

Fiolele PIGMENT CONTROL asigură un efect puternic de depigmentare și de nivelare a tonului pielii. Destinate utilizării zilnice, acestea îmbunătățesc vizibil aspectul pielii care se confruntă cu pete pigmentare și reduc șansele apariției de noi astfel de pete.

Prin efectul puternic antioxidant, Apa de Albăstrele și Vitamina C stabilizată previn îmbătrânirea prematură a tenului. De asemenea, întrețin stratul epidermic și ajută la hidratarea optimă a acestuia.


pareri Marnys PIGMENT CONTROL forumuri cosmetice depigmentare

Prin acțiunea complementară a ingredientelor din compoziția PIGMENT CONTROL: Vitamina C stabilizată, Vitamina B3 (Niacinamidă), extract din frunze de Dud Alb și Apă de Albăstrele, reglează producția de melanină și uniformizează nuanța pielii, oferind regenerare celulară, fermitate și luminozitate.

Mod de utilizare PIGMENT CONTROL cu Vitamina C Stabilizată + Vitamina B3 + Extract de Dud Alb + Apă de Albăstrele

• Se agită fiola înainte de utilizare

• Așezați protectorul în fiolă și rupeți partea superioară.

• Puneți dozatorul și scoateți capacul.

• Se toarnă ½ fiolă în palmă.

• Aplică.

•  Începeți prin a trece degetele peste nas, urmând contururile feței.

•  Continuați trecând degetele spre exterior sub ochi.

• Apoi, așezați degetele pe pomeți și glisați spre exterior. Repetați aceeași mișcare sub pomeți.

• Apoi, glisați degetele orizontal din centrul frunții spre tâmple și vertical de la sprâncene la păr.

• Acum puneți degetele în centrul bărbiei într-o mișcare ascendentă urmând linia maxilarului.

• În cele din urmă, faceți mișcări ușoare, rapide, ascendente de la gât spre maxilar. Pe decolteu, efectuați mișcări circulare din centru spre exterior.


PIGMENT CONTROL cu Vitamina C Stabilizată se poate folosi pe întreg parcursul anului, inclusiv vara, înainte de aplicarea protecției solare. 

Este un produs cosmetic testat clinic în privința eficacității depigmentării în cadrul laboratoarelor Martinez Nieto din Spania. 


MAI POTI CITI