TERRACOTTA COCKTAIL SOLAIRE păreri forumuri capsule pentru bronzare rapidă și rezistentă

Părerile despre Terracotta Cocktail Solaire Biocyte capsule extrase din media comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Ulei de plaja bronzare rapida, Cea mai buna crema pentru bronzat, Crema de bronzat rapid, Accelerator bronz solar:

1. Păreri Favorabile: 0,68
2. Păreri Negative: 0,57
3. Păreri Neutre: 0,51

Recomandări cum alegi cel mai bun produs obținerea unui bronz frumos. Ce caracteristici trebuie să aibă o capsulă de bronzare ca să satisfacă nevoile tale? Top cele mai bune creme și pastile pentru bronzare rapidă.. Citește ghidul nostru și alege informat după raportul calitate / preturi si după scorul părerilor de pe forumuri.

Ce este Terracotta Cocktail Solaire și pentru ce se folosește


BIOCYTE TERRACOTTA COCKTAIL SOLAIRE este o formulă creată pentru a pregăti pielea pentru expunerea la soare, ajută la protejarea pielii și obținerea unui bronz frumos. 

pareri-capsule-pt-bronzare-terracotta-cocktail-solaireCantitatea de melanină din piele determină culoarea acesteia precum și capacitatea sa de a se proteja împotriva razelor ultraviolete în timpul expunerii la soare. 

Prin conținutul de L-tirozină, melanină și cupru, TERRACOTTA COCKTAIL SOLAIRE, contribuie la pigmentarea normală a pielii și ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidative.

Bemeficii și proprietăți terapeutice

- este o combinație de două ingrediente active: Glycoserum EF și melanină din măsline negre pentru o triplă acțiune: anti-îmbătrânire, hidratare și pregatirea pielii pentru expunerea la soare;

- Glycoserum EF este format din glicolipide, fosfolipide și ceramide extrase din germeni de grau și reprezintă constituenții filmului hidolitic al pielii;

- cantitatea de melanină din piele determină culoarea acesteia precum și capacitatea sa de a se proteja împotriva razelor ultraviolete în timpul expunerii la soare;

- vitamina C contribuie la formare normală a colagenului pentru fucționarea normală a pielii;

- cupru contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la pigmentarea normală a pielii.

Compoziție: 

Glycoserum EF (extract din semințe de  grau Triticum aestivum L; 

capsulă (gelatină, gelifiant: glicerol, coloranți: complexe de cupru de clorofiline, oxizi de fier negru); 

extract din fructe de măsline Olea europaea subsp. Europaea; ulei de floarea soarelui; acid L-ascorbic; 

agent de îngroșare:  mono și digliceride ai acizilor grași;

emulgator: lecitină din ulei de floarea soarelui; sulfat de cupru.

Mod de utilizare TERRACOTTA COCKTAIL SOLAIRE

Se recomandă 1 capsulă pe zi, la masă, cu un pahar mare cu apă.

ATENȚIE! Reteta pentru un bronz rezistent sta in hidratarea pielii si in bronzarea progresiva. Este recomandat sa faci plaja aproximativ 2-3 ore in fiecare zi, dimineata sau dupa-amiaza, iar dupa dus este bine sa aplici lotiuni de corp dense, pentru piele deshidratata.


MAI POTI CITI