Tribulus 550mg păreri comprimate, Gold Nutrition forumuri creștere musculară. Rezumat prospect, mod de utilizare.

Distribuție păreri Tribulus terrestris 550mg, 60 comprimate, Gold Nutrition, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru creșterea mase musculare fără efecte secundare:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Tribulus 550mg și pentru ce se folosește

Tribulus ajuta la stimularea nivelurilor naturale de testosteron si cresterile musculare. Este o formula concentrata de Tribulus terrestris, un extract de calitate ridicata cu o concentraṭie standardizata de 40% saponine.

Tribulus 550mg Gold nutrition parer forum masa musculara

Tribulus este o formula concentrata de Tribulus terrestris. Exista o teama si o prejudecata legata de acest tip de supliment pentru sportivi pentru ca este dedicat sistemului sexual si reproducator. 

Este bine de stiut ca optimizarea nivelurilor diferiṭilor hormoni precum testosteronul si hormonul luteinizant (in limite normale) ajuta la stimularea hipertrofiei musculare.

Acest supliment este folosit la infertilitate, dar si la cresterea masei musculare. Si nu este folosit doar de barbati. 

La femei Tribulus  ajuta la reducerea simptomelor de frigiditate sexuala, la cresterea libidoului si la reducerea simptomelor menopauzei.

Compoziție Tribulus 550mg 

extract uscat de Tribulus terrestrisfruto (60%), antiaglomerant (fosfat dicalcic), agent de ingrosare (maltodextrina), antiaglomerant (fosfat tricalcic, stearat de magneziu), agenṭi de glazurare (E464, E460, E570, coloranṭi (E171, E141ii), antiaglomerant (dioxid de siliciu).

Mod de administrare Tribulus 550mg 

Se recomanda doua comprimate pe zi, unul dimineaṭa si alte seara. 

A nu se depăși doza zilnica recomandata.


Avertizări și contraindicații Tribulus 550mg 

A nu se folosi în timpul sarcinii si alăptării;

Contraindicat bărbaților cu hipertrofie benigna de prostata;

A nu se administra în caz de alergie la unul din compuși.


MAI POTI CITI