UNDO Collagen Drink păreri forumuri cel mai bun colagen. Rezumat prospect, beneficii, mod de utilizare.

Distribuție păreri UNDO Collagen Drink 1+1 GRATIS Sensilab , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru UNDO Collagen Drink review, Cel mai bun colagen pt piele, Collagen drink sensilab. crema undo, Bautura cu colagen:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,51

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri UNDO Collagen Drink review cel mai bun colagen pt piele

Ce este UNDO Collagen Drink Sensilab și pentru ce se folosește

UNDO Collagen conține 2 ingrediente cheie care asigură un aspect mai tânăr: colagen și acid hialuronic.

Colagenul hidrolizat din UNDO Collagen Drink acționează ca un boost de frumusețe ideal ce poate fi inclus în alimentație pentru a contribui la suplimentarea colagenului în organismul nostru.

Colagenul este cheia către o piele sănătoasă - cea mai comună proteină din corpul nostru, proteina care stă la baza structurii pielii. 

Suplimentarea alimentației cu collagen de înaltă calitate îți va face pielea mai tânără și strălucitoare, părul și unghiile mai puternice. Aceste suplimente ajută la regenerarea pielii din interior și ajută la redobândirea elasticității și fermității acesteia.

Collagen Drink conține colagen hidrolizat sub formă de peptide. Peptidele sunt demonstrate că ajută la îmbunătățirea calității părului și unghiilor, oferă suport în menținerea sănătății articulațiilor, susține sănătatea tractului digestiv și ajută în problemele digestive.

Compoziție UNDO Collagen Drink

Naticol® HPMG [peptide de colagen pește tip I] 2500 mg, purtător: gumă de salcâm, piure de fructe de afine 1000 mg, aromă naturală de afine, hialuronat de sodiu (120 mg acid hialuronic) , regulator de aciditate: acid citric, acid L-ascorbic (vitamina C 80 mg - 100% VNR *), agent anti-aglomerare: fibră de orez, îndulcitor: sucraloză.

Mod de administrare UNDO Collagen Drink

Aportul zilnic recomandat este de 1 plic. 

Se dizolvă amestecând energic în 250 ml de apă. 

Se amestecă bine pentru a dizolva eventualele bulgări. A se bea după masă.

Reacții adverse și contraindicații UNDO Collagen Drink

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să ai o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

În caz de hipersensibilitate sau alergie la una dintre substanțele prezente în produs sau în cazul utilizării altor dispozitive medicale, consultați medicul înainte de utilizare. 

Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Recomandat și persoanelor cu vârsta peste 14 ani.


MAI POTI CITI