Acnemy Dryzit păreri forumuri Lotiune pentru uscarea cosurilor. Rezumat prospect.

Distribuție păreri Lotiune pentru uscarea cosurilor cu acid salicilic Dryzit, 30ml, Acnemy, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre tratament eficient pentru acnee, ce detoxifica tenul și lupta impotriva bacteriilor:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Acnemy Dryzit. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

dryzit acnemy pareri lotiune uscarea cosurilor

Cu toate ca Acnemy Dryzit nu este unul din cele mai populare produse pentru tratamentul coșurilor după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este Acnemy Dryzit loțiune pentru uscarea coșurilor și pentru ce se utilizează

Conform prospectului, contine lichid in partea superioara formulat cu acid salicilic, oxid de zinc si niacinamide, care ajuta la eliminarea reziduurilor si celulelor moarte, in timp ce calamina, pulberea din partea de jos a sticlei, reduce iritarea si calmeaza pielea. 

Acizii continuti de formula sunt proiectati cu Nichosome, un sistem exclusiv pentru eliberarea ingredientelor active, care face ca produsele Acnemy sa nu fie iritante pentru piele, transportand in acelasi timp de 12 ori mai mult din ingredientul activ decat atunci cand sunt utilizate fara sistemul de livrare a ingredientelor, si prin urmare, imbunatateste incredibil eficacitatea formulelor.

Ingrediente active compoziție

• Calamina are proprietati calmante

• Niacinamide are proprietati de refacere a pielii si de estompare a petelor

• Acid Salicilic este un exfoliant chimic (BHA) – ajuta la prevenirea cosurilor

Mod de utilizare: 

Nu agitati sticla. Daca produsul este agitat, asteptati sa se depuna sedimentul alb. A se utiliza dupa curatare si tonifiere. 

Scufundati aplicatorul Zitswab in sedimentul din partea de jos a sticlei si aplicati o doza din lotiune direct pe zona vizata (cos).

Nu frecati. Se lasa sa se usuce si se clateste cu apa calduta. Evitati expunerea directa la soare dupa aplicare.

Reacții adverse și c
ontraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Numai pentru utilizare externa.

Evitati contactul direct cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa.

A nu se utiliza pe pielea iritata sau deteriorata.

A nu se lasa la indemana copiilor.

In caz de reactii alergice, opriti utilizarea si contactati medicul.

Utilizati aplicatorul numai pentru a aplica lotiunea si nu incercati sa-l introduceti in nas, ureche, ochi, gura sau nas.