ASPECTON Junior sirop păreri forum, beneficii, compoziție și mod de utilizare

Distribuție păreri Aspecton Junior sirop, 100 ml, Krewel , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre 

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre ASPECTON Junior. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri aspecton junior forum sirop antutusiv pt copii

Cu toate ca ASPECTON Junior  nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este ASPECTON Junior sirop antitusiv

Aspecton Junior antitusiv este un produs recomandat pentru iritatia membranei mucoase care captuseste cavitatea bucala si gatul, dar si pentru tusea uscata iritativa. 

Aspecton Junior antitusiv amelioreaza imediat tusea si calmeaza mucoasa cailor respiratorii, formand o pelicula protectoare, si poate fi combinat cu expectorante sau alte medicamente pentru raceala.

Terapeutic Lichenul de Islanda este folosit in medicina populara din cele mai vechi timpuri impotriva  afectiunilor pulmonare, al tusei convulsive, in calmarea durerilor de gat si ca sedativ pentru tuse.

Cu un efect protector asupra mucoasei orofaringiene inrosite si infectate, extractul din aceasta planta creaza o pelicula protectoare care calmeaza mucoasa iritata. 

Are o actiune emolienta si lubrefianta ce ingaduie ameliorarea simptomelor asociate cu inflamatia, cum ar fi dificultatea de a inghiti, senzatia de corp strain in gat, uscaciune sau usturime. Astfel permite mentinerea sanatatii mucoasei, care este ferita de agentii externi si patogeni daunatori.

Ingrediente compoziție Aspecton Junior antitusiv:

100 ml lichid contin 11.12 g extract fluid de Lichen islandicus.

Nu contine zahar, alcool sau conservanti, lactoza sau gluten, si are o aroma placuta de miere.

Nu contine zahar, alcool sau conservanti, lactoza sau gluten, si are o aroma placuta de miere.

Alte ingrediente - sorbat de potasiu, maltitol solutie, acid citric anhidru, hidroxietilceluloza, macrogolglicerol hidroxistearat, propilenglicol, sucraloza, aroma de miere, apa purificata.

Mod de administrare ASPECTON Junior sirop

Copii cu varsta cuprinsa intre 1-4 ani: 5 ml o data sau de 2 ori pe zi, 

Copii cu varsta cuprinsa intre: 5-10 ani - 10 ml de 2 ori pe zi, 

Copii / adolescenti cu varsta cuprinsa intre: 11-16 ani - 10 ml de 3-4 ori pe zi. 

Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, fara nicio ameliorare, trebuie consultat medicul.


Reacții adverse și contraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Apecton Junior antitusic nu se administreaza copiilor cu varsta mai mica de 1 an. Acest produs contine maltitol solutie.

Maltitolul poate avea un usor efect laxativ. Macrogolglicerol poate provoca disconfort gastric si diaree. Produsul nu ar trebui sa fie utilizat in timpul sarcinii si alaptarii decat dupa ce ati consultat medicul. 

Este indicat sa nu mancati sau sa beti imediat dupa administrarea siropului deoarece acest lucru indeparteaza stratul protector de la nivelul membranelor mucoase ale cavitatii bucale si ale gatului.