BELINAL Superior păreri forumuri suplimente pentru reducerea oboselii. Rezumat prospect, mod de utilizare.

Distribuție păreri Belinal Superior comprimate Abies Labs, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre belinal gluco, belinal immuno, belinal skin sau sport:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este BELINAL Superior și pentru ce se utilizează

pareri belinal superior remediu natural reducerea oboselii si intarire imunitate

Administrarea a 150 mg extract de Abies alba mill. (Belinal®) a arătat o reducere a oboselii cu 38% după doar 14 zile de administrare.

Belinal® este denumirea patentată a extractului standardizat de Abies alba mill. (brad argintiu) recoltat sustenabil și ecologic din pădurile din Slovenia. 

Extractul de Abies alba mill. este un supliment nou, recunoscut de către EFSA în iulie 2017. Belinal® este recomandat de experți ca fiind sigur și eficient.

Compoziție Belinal Superior

• Extract de brad argintiu (Abies alba Mill.), 

• Extract din fruct de Acerola (Malpighia glabra), 

• celuloză microcristalină (agent de incărcare), dihidrogenofosfat de calciu (agent de incărcare), stearat de magneziu vegetal (antiaglomerant), dioxid de siliciu (antiaglomerant).

Nu conţine în compoziție indulcitori, lactoză si gluten.


Mod de administrare Belinaș Superior

Adulţi: 1-3 comprimate pe zi, administrate cu apă.

Reacții adverse și contraindicații

A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui. 

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. 

A nu se depăşi doză recomandată zilnic.


MAI POTI CITI