Beta GLUCAN Forte Reishi păreri forumuri, prospect, beneficii, contraindicații

Analiză păreri Marnys Beta Glucan Forte Reishi, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre capsule pentru îmbunătățirea circulației sângelui și un sistem imunitar puternic în mod natural:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Beta GLUCAN Forte Reishi Marnys. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru creșterea imunității în mod natural.

pareri beta glucan forte reishi forum remedii naturiste circulatia sangelui

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este Beta GLUCAN Forte Reishi și pentru ce se folosește

Beta-glucani sunt zaharuri care se găsesc în pereții celulari ai bacteriilor, fungiilor, drojdiilor, algelor, licheniilor și plantelor.

Beta-glucan este utilizat pentru colesterol ridicat, diabet, cancer și HIV / SIDA. Beta-glucani sunt, de asemenea, utilizate pentru a stimula sistemul imunitar în corpul lor. sau prin tratamente cum ar fi radiațiile sau chimioterapia. 

Beta glucan este folosit in special pentru răceli (rece comune), gripa (gripa), H1N1 (porcine) gripa, alergii, hepatita, boala Lyme, astm, infecții ale urechii, îmbătrânire, colita ulcerativă și boala Crohn, fibromialgie, artrita reumatoida si multiple scleroză.

Dintre proprietățile Reishi, cele mai importante sunt: consolidarea imunității organismului – inclusiv în cazul existenței unor afecțiuni cronice, îmbunătățirea circulației sângelui și protecția oferită întregului aparat cardiovascular (inimă, colesterol etc). 

De asemenea, stimularea funcțiilor mentale, prin reducerea stărilor de anxietate sau depresie și prin caracterul adaptogen, prin care ajută la mai buna gestionare a stress-ului.

BENEFICII

  • Optimizează funcționarea mecanismelor imunitare din organism: celule, țesuturi, anticorpi
  • Reduce stările de oboseală și crește nivelul de energie din organism
  • Susține sănătatea vasculară și protejează vasele de sânge
  • Îmbunătățește circulația sangvină
  • Protejează Sănătatea Sistemului Cardiovascular
  • Optimizează valorile colesterolului
  • Reglează metabolismul glucidelor și ține sub control nivelul glicemiei
  • Susține Sistemul Nervos Central
  • Reduce Stările de Anxietate și are un Efect Adaptogen
  • Protejează organismul în fața stress-ului oxidativ

Compoziție Beta GLUCAN Forte Reishi

Reishi (Ganoderma lucidum) – pulbere – 400 mg / capsulă 

Alte Ingrediente: Compoziție capsulă vegetală: hipromeloză.

Ciupercile Reishi conțin fibre dietetice, steroli, vitamine și minerale, dar cu siguranță cei mai importanți compuși sunt beta-glucanii, polizaharide binecunoscute pentru rolul lor de stimulare a activității imunitare.

Mod de administrare Beta GLUCAN Forte Reishi

Se administrează 1 capsulă pe zi, preferabil pe stomacul gol.

A nu se depăși doza zilnică!


Reacții adverse și contraindicații Beta GLUCAN Forte Reishi

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

În caz de alergie la ciuperci și / sau tratarea cu medicamente imunosupresoare, evitați consumul acestora și consultați medicul.

Evitați consumul acestui produs împreună cu medicamente sau alte suplimente alimentare pe bază de fibre.

PREȚUL: Atunci cand cumperi din farmacii sau din cabinete, prețul este ceva mai mare, dar ai posibilitatea de a achiziționa doar cantitatea de care ai nevoie. Daca optezi sa comanzi pe internet, beneficiezi adesea de un pret mai bun pe bucata, dar esti obligat sa comanzi o cutie întreagă.