BIOFEN EXTRA păreri forumuri, prospect, beneficii, mod de administrare și reacții adverse

Analiză păreri BIOFEN Extra Biofram 400 mg/325 mg, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre medicamente fără rețetă pentru ameliorarea durerilor de intensitate usoară pană la moderat severă:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Biofen Extra. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

biofen extra pareri forum analgezice fara reteta

Parerile persoanelor care au utilizat medicamentul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva .

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este BIOFEN EXTRA 400 mg/325 mg și pentru ce se folosește

Acest medicament fără rețătă este indicat adulților pentru: ameliorarea durerilor de intensitate usoară pană la moderat severă: osteo-articulare (contuzii, fracturi, luxații, entorse) inclusiv reumatismale (osteoartroze, osteocondroze, spondiloze, artrite reumatoide), mialgii, miozite, fibromialgii, lombalgii, cefalee, inclusiv cefalee de tip migrenă, dureri dentare, faringite, dismenoree;

De asemenea este indicat pentru tratamentul simptomatic al febrei si al răcelii si gripei.

Compoziție  BIOFEN EXTRA Biofram

Fiecare comprimat filmat conține 400 mg ibuprofen și 325 mg paracetamol.

Mod de administrare

Adulți

Doza recomandată este de 1 comprimat filmat de 1-3 ori pe zi, administrat la intervale de minim 6 ore.

Doza maximă de Biofen Extra 400 mg/325 mg este de 3 comprimate filmate (1200 mg ibuprofen, 975 mg paracetamol) în 24 ore.

Comprimatele filmate se înghit întregi, cu un pahar cu apă, preferabil după masă.

Copii si adolescenți

Nu este indicat copiilor și adolescenților sub 18 ani.

Vârstnici

Nu este necesară ajustarea dozelor, cu excepția cazului în care este prezentă insuficiență renală, insuficiență hepatică sau au antecedente de hemoragii gastrointestinale după administrarea de antiinflamatorii nonsteroidiene; în acest caz, dozele trebuie individualizate.


Reacții adverse și contraindicații Biofen Extra

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Nu utilizați acest medicament în timpul ultimilor trei luni de sarcină. Aveți grijă deosebită dacă sunteți în primele 6 luni de sarcină.

Acest medicament poate afecta fertilitatea feminină și nu este recomandat femeilor care intenționează să rămână gravide.

Fiți precauți când conduceți sau folosiți utilaje, până aflați cum vă afectează Biofen Extra 400 mg/325mg

Copii si adolescenti: Acest medicament nu este recomandat copiilor sub 18 ani.

Utilizarea Biofen Extra 400 mg/325mg cu alimente si bauturi: Pentru a reduce probabilitatea de aparitie a efectelor adverse luati Biofen Extra 400 mg/325mg dupa masa.