Bomboane MARNYS cu Valeriană păreri forumuri combaterea Stresului și a Anxietății natural

Să ne facem o părere rapidă despre Bomboanele MARNYS cu Valeriană, un remediu naturist contra stresului si anxietății apreciat pe forumurile de remedii naturiste, acolo unde opiniile celor care le-au utilizat și-au exprimat printr-un limbaj analitic satisfacția și încrederea.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Bomboanele MARNYS cu Valeriană . Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Cu toate ca Bomboanele MARNYS cu Valeriană nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este ca e unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca e un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce sunt Bomboanele MARNYS cu Valeriană și pentru ce se folosesc

Conform prospectului, Bomboanele MARNYS® cu Valeriană oferă un moment de relaxare în timp ce contribuie la bunăstarea mentală.

pareri forum bomboane cu valeriana contra anxietatii si stresului

În acest mod, au capacitatea de a reduce stările de agitație sau anxietate și de a combate insomnia, ajutând la obținerea unui somn odihnitor.  

Bomboanele cu Valeriană din gama MARNYS® reprezintă un remediu care nu prezintă efecte secundare, iar din acest motiv vă recomandăm să le încercați cu încredere înainte de a apela la pastile de dormit sau la medicamente tranchilizante.

BENEFICII

  • Contribuie la Ameliorarea stărilor de anxietate
  • Induc o Senzație de Calm și Relaxare
  • Combate simptomele insomniei
  • Ajută la calmarea emoțiilor în situațiile tensionate
  • Contribuie la Reducerea durerilor de cap și a migrenele
  • Pot Reduce crampele și disconfortul abdominal
  • Protejează imunitatea organismului
  • Au Proprietăți Importante Antioxidante


INGREDIENTE COMPOZIȚIE

Extract de valeriană, esență de mere, îndulcitori: izomalt, acesulfam K și sucraloză.

Valeriana este o plantă utilizată încă din perioada antică, datorită efectelor sale benefice asupra mentalului redate de principalele ingrediente active – acidul valerenic, acidul isovaleric și valerianolul. 

Valeriana este recunoscută în special pentru proprietățile sale de reducere a stress-ului, tot mai prezent în zilele noastre.

MOD DE ADMINISTRARE

Consumați câte o bomboană ori de câte ori simțiți nevoia.

Atenție! Consumul excesiv poate provoca efecte laxative.

MAI POTI CITI