CORIOLUS MRL tablete păreri forum, beneficii, contraindicații și mod de administrare

Distribuție păreri  Coriolus MRL  tablete Mycology Research, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre coriolus-mrl hpv pareri, Coriolus mrl beneficii, coriolus-mrl efecte adverse, Coriolus mrl bebe tei, Coriolus mrl cât timp se ia

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Coriolus MRL . Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Cu toate ca Coriolus MRL nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este ca e unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca e un produs de calitate ce merita cumpărat.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează CORIOLUS MRL; Compoziție CORIOLUS MRL; Cum să utilizați CORIOLUS MRL; Reacții adverse posibile si contraindicatii CORIOLUS MRL.

coriolus mrl opinii forum imunitate

Ce este CORIOLUS MRL și pentru ce se folosește

Terapia cu ciuperci Coriolus este indicată în: cancer colorectal, gastric, peritoneal, mamar, cervical, pulmonar, esofagian, limfatic, nazofaringian, hepatic, bucal, cerebral, osos şi de prostată.

În plus, ciupercile Coriolus normalizează funcţiile splinei, ameliorează tusea şi dispneea, detoxifică plămânii fumătorilor, induce producerea de interferon endogen, reglează nivelul transaminazelor în hepatita virala B, C, ciroze, stimulează regenerarea celulară, tratează nefritele şi combate infectiile urinare, respiratorii, digestive (Helicobacter pylori), HIV, Epstein-Barr, Human Papilloma Virus, Herpes simplex, Sarcom Kaposi – reglează numărul de Cd4 şi reduce replicarea virală)  

CORIOLUS MRL este o biomasa ce contine atat miceliu cat si componentele active ale lui coriolus versicolor cultivate in conditii aseptice. Mycology Research Loboratories(MRL) foloseste o tehnologie de productie brevetata pentru a cultiva ciuperca coriolus versicolor in California.

Beneficiile administrarii:

Contribuie la imbunatatirea simpomatologiei la persoanele cu imunodeficienta, boli oncologice, infectii cu HPV, infectii genitale recidivante, hepatita tip B sau C si infectii cu EBV, boli neurologice, sindromul oboselii cronice, infectii virale.

Compoziție CORIOLUS MRL

Fiecare tableta contiine 500 mg biomasa din Coriolus versicolor.


Mod de administrare CORIOLUS MRL

Adulti - 6 tablete (3g) Coriolus-MRL pe zi, (3 tablete dimineata si 3 tablete seara cu 30 minute inainte de masa), timp de 12 saptamani.

Contraindicații și reacții adverse CORIOLUS MRL

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

NU se administrează persoanelor cu sensibilitate la ciuperci, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Contraindicat la pacientii care au suferit o operatie de transplant renal, hepatic sau osos si primesc medicatie imunosupresoare.