Drontal Dog Flavour păreri forumuri, beneficii, compoziție, mod de folosire și reacții adverse

Distribuție păreri Drontal Plus 150/144/50 mg tablete aromate, antiparazitar cu spectru larg pentru tratamentul câinilor infestaţi cu viermi rotunzi şi viermi laţi., raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Administrare drontal caini, Drontal plus 35 kg prospect, Drontal caini, Cestal sau drontal

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Drontal Dog Flavour, 6 tablete. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Drontal Dog Plus pareri forum mod de utilizare si contraindicatii

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse antiparazitare pentru câini, după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește Drontal Dog Flavour 

Drontal Dog Flavour este un produs antiparazitar intern pentru caini, care contine 6 tablete foarte eficiente impotriva viermilor rotunzi, lati si Giardia. 

Ingredientele din tabletele Drontal trateaza infestatiile cu urmatoarele specii de paraziti: 

Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum ,Trichuris vulpis,Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum,Taenia sp, Multiceps multiceps, Mesocestoides sp. 

Tableta este in forma de os si are miros si aroma care atrage cainele sa o manance. 

Cercetarile au demonstrat ca tabletele sunt foarte gustoase pentru caini, si in cele mai multe cazuri acestia le consuma cu placere, de buna voie.

Compozitie per tableta: 50 mg Praziquantel, 144 mg Pyrantelembonat, 150 mg Febantel.

Recomandari privind modul de utilizare corecta: 

Se administreaza 1 tableta / 10 kg greutate corporala. Tabletele se administreaza direct sau pot fi amestecate in mancare. 

Produsul se administreaza intr-o singura repriza, fara repetare in zilele urmatoare. 

Impotriva viermilor de guineea si a teniei este suficient un singur tratament. 

Pentru deparazitări periodice ale câinilor adulţi aceştia vor fi trataţi la fiecare 3 luni. În caz de infecţii grave cu nematode, se repetă doza după 14 zile. 


Contraindicaţii 

Drontal Plus nu se utilizează în timpul primelor două treimi ale gestaţiei. A nu se utiliza simultan cu compuşi care conţin piperazină.

 A nu se folosi la caini cu greutatea mai mica de 2 kg.

Reacţii adverse

În cazuri rare pot aparea varsaturi.. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.