Fier Biologic 30cps Pro Natura pareri forum, beneficii, utilizare si contraindicatii

Analiză păreri Fier Biologic 30cps Pro Natura , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre capsule cu fier natural, Fier biologic prospect, Fier biologic contraindicatii, Fier biologic pro natura, Fier secom farmacia tei, Fier bisglicinat farmacia tei:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Fier Biologic 30cps Pro Natura. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri fier biologic pro natura
 
Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este Fier Biologic 30cps Pro Natura și pentru ce se folosește

Spirulina are o compozitie bogata in fier, proteine, carbohidrati, lipide, vitamine(A, B1, B2, B6, B12, E, acid pantotenic, acid nicotinic, acid folic) a-clorofila, carotenoide.  

Aminoacizii au rol important in producerea polipeptidelor, hormonilor cerebrali si in corectarea functionarii sistemului endocrin in producerea insulinei.  

Pigmentii clorofilieni au efecte pozitive in procesele de oxidoreducere la nivel celular, cu mentinerea elasticitatii si a capacitatii de transfer membranar.  

Laptisorul de matca contine proteine, lipide, enzime, zaharuri reducatoare, substante minerale.  Este bogat mai ales in hormoni si precursori hormonali, vitamine (complex B, A, C, E), aproximativ 20 aminoacizi, acizi grasi, steroli, compusi cu fosfor, acetilcolina.  

Prin complexul vitaminic B, laptisorul de matca are rol esential in reactiile lantului respirator la nivel celular, precum si in metabolismul glucidic, lipidic, protidic.  

Este considerat un foarte bun factor lipotrofic, antiaterosclerotic. Prin acetilcolina intervine in transmiterea influxului nervos.  

Prezenta g-globulinelor ii confera proprietati imunostimulatoare.  Macesul contine principii active (acid ascorbic, antociani) care formeaza un sistem oxidoreducator reversibil, captator de radicali liberi.  

Vitamina C are rol important in biogeneza substantei intercelulare, in metabolismul glucidic, lipidic, protidic.  

Actioneaza substitutiv in starile de deficit de acid ascorbic.  

De asemenea rolul important al acidului ascorbic este de favorizare a absorbtiei fierului.  

Mod de administrare:  1capsule de 3 pe zi, dupa mesele principale, pe o perioada de 3-6 luni. 

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

PREȚUL: Atunci cand cumperi din farmacii sau din cabinete, prețul este ceva mai mare, dar ai posibilitatea de a achiziționa doar cantitatea de care ai nevoie. Daca optezi sa comanzi pe internet, beneficiezi adesea de un pret mai bun pe bucata, dar esti obligat sa comanzi o cutie întreagă.