FORCAPIL Fortifiant Keratine+ păreri forumuri, beneficii, mod de folosire. Rezumat prospect.

Distribuție păreri Forcapil Fortifiant Keratine+ , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre a folosit cineva Forcapil Fortifiant Keratine+, Forcapil nu ingrașă.:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,51


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Forcapil Fortifiant Keratine+. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

forcapil cu keratine pareri forum remedii caderea parului

Parerile persoanelor care au utilizat produsele Forcapil si au urmat schema de administrare complexa sustin ca intr-adevar acestea sunt un bun tratament împotriva caderii parului.  

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse, după părerea noastră Forcapil Fortifiant Keratine+ este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Forcapil Fortifiant Keratine+; Compoziție Forcapil Fortifiant Keratine+; Cum să utilizați Forcapil Fortifiant Keratine+; Reacții adverse posibile si contraindicatii Forcapil Fortifiant Keratine+ . 

Ce este și pentru ce se folosește

Special conceput pentru parul sensibilizat in urma vopsirilor repetate, a folosirii uscatorului de par, placii de intins parul, etc. Formula Forcapil® Fortifiant Kératine + ofera parului rezistenta, vitalitate si volum. 

O formulă unică și inovativă dezvoltată de către oamenii de știință, combinând propietăți recunoscute în industria de înfrumusețare a părului, incluzând o keratină bio-asimilabilă dezvoltată în Franța

Mod de utilizare:

2 capsule vegetale pe zi, dimineata, in timpul micului dejun, cu un pahar mare de apa.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Este recomandata folosirea produsului de mai multe ori pe an, mai ales la schimbarile de anotimp. 
Consumul trebuie sa fie limitat la cateva luni.


Ingrediente compoziție:

L-cisteina; capsula: hidroxipropilmetilceluloza; L-metionina; agent de incarcare: celuloza microcristalina; cheratina hidrolizata, vitamina B5/pantotenat de calciu; oxid de zinc; agent antiaglomerant: saruri de magneziu ale acizilor grasi; vitamina B6/clorhidrat de piridoxina, vitamina D3/ colecalciferol 0,225%  (sucroza, guma arabica, amidon de porumb, trigliceride cu catena medie, fosfat tricalcic); vitamina B8/biotina, vitamina B9/acid folic.

Experții Arkopharma au combinat :

Vitamin B8 și Zinc care contribuie la menținerea părului sănătos.
Vitamin B9 care contribuie la sintetizarea normala a aminoacizilor.
Vitamin B6 care contribuie la sintetizarea normala a cisteinei și reglează activitatea hormonală.
Vitamin D3 este implicat în procesul de diviziune celulară.


Reacții adverse și contraindicații

Produsele Forcapil nu prezinta efecte secundare cunoscute, insa rezultatele obtinute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.