Glicerină boraxată cu nistatină păreri forumuri, efecte adverse, mod de utilizare conform prospectului

Distribuție păreri Glicerina boraxata cu nistatina, 20 g, Infopharm , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu răspunsuri la întrebări precum Ce se intampla daca inghiti glicerina, Glicerina cu nistatin efecte adverse, Glicerina cu nistatin pentru bebelusi, Glicerina cu nistatin candida albicans, Glicerina cu nistatina se inghite

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,43


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Glicerina boraxată cu nistatină. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de folosire sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva infecției cu Candida albicans.

pareri glicerina boraxata cu nistatina forum infectie cu candida

Ce este și pentru ce folosește Glicerina boraxată cu nistatină

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Este recomandat ca antiseptic al cavitatii bucale si ca tratament adjuvant in inflamatii de diferite etiologii ale mucoasei bucale (afte, glosite, stomatite, gingivite), in infectii cu Candida albicans. 

Compozitie: glicerina, borax, nistatina.

Mod de administrare: Badijonari locale in cavitatea bucala. Dupa utilizare nu se consuma lichide sau alimente ce putin jumatate de ora.  


Reacții adverse și contraindicații

Doar pentru uz extern!

A se agita înainte de întrebuințare! 

A nu se lasă la îndemâna copiilor.

A se păstra în amabalajul original la temperaturi între 2 și 8 grade.

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.