HEDELIX sirop 40mg/5ml păreri forumuri tratament expectorant pentru tusea productivă

Distribuție păreri sirop Hedelix 40 mg/5 ml - extract din frunză cu părți de tulpină de iederă. , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturiste care funcționează pentru tratamentul tusei productive:

1. Păreri Bune - 0,71
2. Păreri Contra - 0,53
3. Recenzii Neutre - 0,43

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

pareri forumuri Hedelix picaturi orale 40mg 5ml, 20ml, Krewel Meuselbach


Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre HEDELIX sirop 40mg/5ml . Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră e unul din cele mai eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau ca HEDELIX sirop 40mg/5ml e un produs de calitate ce merita cumpărat.

Ce este HEDELIX sirop 40mg/5ml și pentru ce se folosește

Hedelix este folosit ca adjuvant in tratamentul afectiunilor inflamatorii acute ale cailor respiratorii superioare si pentru ameliorarea simptomatologiei in bolile inflamatorii cronice ale cailor aeriene.

Hedelix apartine grupului de medicamente expectorante si antitusive și este utilizat ca adjuvant in tratamentul afectiunilor inflamatorii acute ale cailor respiratorii superioare si pentru ameliorarea simptomatologiei in bolile inflamatorii cronice ale cailor aeriene.

În dozele recomandate, actioneaza la nivelul receptorilor colinergici din mucoasa bucala, esofagiana si gastrica, excitand terminatiile vagale si stimuland astfel pe cale reflexa fluidificarea secretiei bronsice, usurand expectoratia.

Ingrediente compoziție

Substanta activa este extract din frunza cu parti de tulpina de iedera - Hedera helix DAC (2,2- 2,9:1) 40 mg pentru un ml picaturi orale solutie. 

1 ml picaturi orale, solutie contine 31 picaturi. 

Celelalte componente sunt: propilenglicol, glicerol, ulei volatil de Anisi stellati fructus, ulei de eucalipt, mentol, ulei de menta solubil in apa.

Cum se folosește HEDELIX sirop 40mg/5ml

• adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 10 ani: 31 picaturi de 3 ori pe zi (echivalent cu 120 mg extract pe zi);

• copii cu varsta intre 4 si 10 ani: 21 picaturi de 4 ori pe zi (echivalent cu 108,38 mg extract pe zi);
copii cu varsta intre 2 si 4 ani: 16 picaturi de 3 ori pe zi (echivalentul cu 61,93 mg extract pe zi)

Hedelix trebuie administrat nediluat si poate fi administrat la copii si sugari cu putin ceai sau suc de fructe. 

Se poate administra indiferent de aportul de alimente, iar durata tratamentului depinde de tipul si gradul afectiunii. 

Se va administra cateva zile, iar daca simptomele persista sau se agraveaza dupa 5 zile, trebuie sa va adresati medicului.

Reacții adverse și contraindicații

A  nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la Hedera helix sau la oricare dintre excipienti.

A nu se utiliza în caz de deficiente ale enzimei argininsuccinat-sintetaza (deficienta metabolica a ciclului ureei).

Ca și reacții adverse, foarte rar, reactii alergice ca dispneea, edemul angioneurotic, exantemul sau urticaria pot aparea dupa ingestia de medicamente continand extract de iedera.

In perioada sarcinii si alaptarii, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. 

Datele existente pana in acest moment privind administrarea Hedelix in timpul sarcinii si alaptarii nu sunt concludente, de aceea nu se recomanda utilizarea.

MAI POTI CITI