HEPALIVE păreri forumuri sănătatea ficatului. Rezumat prospect, beneficii, compoziție și contraindicații.

Analiză păreri Marnys Hepalive pentru Regenerarea, Detoxifierea și Menținerea Sănătății Ficatului , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturiste care Contribuie Eficient la Detoxifierea Ficatului:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,57

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

pareri hepalive marnys forum detoxifierea ficatului

 
Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre HEPALIVE. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat HEPALIVE si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru ficat.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Conform prospectului HEPALIVE vine în ajutorul tău printr-o Formula Special Concepută pentru Protejarea Sistemului Hepatic și Digestiv. 

Datorită Ingredientelor din compoziție, în doze foarte concentrate, Previne și Ameliorează Simptomele celor mai întâlnite afecțiuni hepatice precum:

 • Hepatita
 • Ciroza
 • Boala Hepatică Grasă
 • Colangita Sclerozantă Primară (PSC)
 • Steatoza Hepatică Non-Alcoolică (NASH)
 • Sindromul Gilbert
 • Fascioloza  

Compoziție (per 10 ml – adică doza zilnica):

 • Concentrat din suc de sfeclă (Beta vulgaris) – 250 mg
 • Concentrat din pulbere de anghinare (Cynara scolymus) – 150 mg
 • Citrat de colină – 100 mg
 • Inozitol – 100 mg
 • L-Metionină – 100 mg
 • Vitamina E – 5 mg
 • Vitamina B12 – 0.5 mcg

Inozitolul este unul dintre nutrienții crucilai pentru promovarea sănătății hepatice. Funcționează complementar cu Colina, reglează metabolismul și contribuie la eliminarea grăsimilor din ficat, fiind util în cazurile de steatoză hepatică.

• L-Metionina este importantă pentru multe funcții ale organismului. Ea contribuie la producția de celule imune și reglează funcția nervoasă. L-Metionina este un puternic antioxidant și are un rol esențial în procesele de regenerare a țesuturilor ficatului.

• Colina este un nutrient care susține funcțiile vitale și sănătatea generală. Colina îndeplinește numeroase funcții importante în corp, inclusiv: întreținerea celulelor, sinteza ADN-ului, metabolizarea grăsimilor sau funcționarea sistemului nervos. Moleculele de colină solubile în apa ajung în ficat, unde organismul le transformă într-un tip de grăsime numit lecitină.

Mod de administrare

Se consumă 10 ml înainte de masa de prânz și 10 ml înainte de cină. Se diluează cei 10 ml într-un pahar cu apa. 

Se recomandă un tratament între 30 și 45 zile. 

Folosiți cupa pentru dozaj inclusă deasupra capacului cu gradații (2.5, 5, 10 ml). Se agită sticla înainte de consum. 

Produsul este foarte concentrat astfel că nu este nevoie să consumați mai mult decat doza zilnică.

Reacții adverse și contraindicații Hepalive

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

PREȚUL: Atunci cand cumperi din farmacii sau din cabinete, prețul este ceva mai mare, dar ai posibilitatea de a achiziționa doar cantitatea de care ai nevoie. 

MAI POTI CITI