ISKIAL Junior 3 ani+ păreri forumuri, proprietăți și beneficii, mod de utilizare și contraindicații

Distribuție păreri Iskial Junior 3 ani+, 30 capsule moi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente imunitate pentru copii fără efecte secundare:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre ISKIAL Junior 3 ani+ . Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri iskial junior 3 forum suplimente imunitate copii

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse pentru imunitatea copiilor părerea noastră este ca ISKIAL Junior 3 ani+ e unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca e un produs de calitate ce merita cumpărat.

Ce este ISKIAL Junior 3 ani+ capsule moi și pentru ce se folosește

ISKIAL JUNIOR capsule masticabile susţine potenţialul maxim al copiilor, fiind un produs unic şi inovator pe bază de DHA, ulei din ficat de rechin şi vitamina D3.

ISKIAL® JUNIOR reprezintă o asociere între uleiul din ficat de rechin şi un conținut ridicat de vitamina D3 pentru susţinerea sistemului imunitar şi creşterea rezistenţei organismului, și DHA care are un efect benefic dovedit atât asupra creierului, cât şi asupra vederii. 

În produsele Iskial® Junior, ingredientele se regăsesc în cantitatea recomandată de ghidurile ştiinţifice de specialitate.

Proprietăţi şi beneficii

• DHA (acid docosahoxaeic, acid Omega-3) contribuie la funcţionarea normală a creierului şi a vederii. S-a dovedit faptul că DHA dezvoltă capacitatea de învăţare, îmbunătăţeşte memoria şi concentrarea şi susţine organismul în perioadele de efort intelectual intens, precum olimpiadele, examenele sau concursurile şcolare. Mai mult, studiile arată efectul benefic al DHA în ameliorarea deficitului de atenţie şi stărilor impulsive. Datorită rolului său în creşsterea acuităţii vizuale, DHA susţine funcţionarea normală a vederii. 

• Uleiul de ficat de rechin este cea mai bogată sursă naturală de substanțe valoroase, biologic active, precum alchilglicerolii si scualenul, care se găsesc şi în organismul uman. Aceste substanţe au rol dovedit în susţinerea sistemului imunitar şi în sinteza vitaminei D.

• Vitamina D3 contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și la menținerea sănătăţii oaselor şi a dinţilor.

Compoziție 

ISKIAL JUNIOR reprezintă o asociere între uleiul din ficat de rechin şi un conținut ridicat de vitamina D3 pentru susţinerea sistemului imunitar şi creşterea rezistenţei organismului, și DHA care are un efect benefic dovedit atât asupra creierului, cât şi asupra vederii. În produsele Iskial® Junior, ingredientele se regăsesc în cantitatea recomandată de ghidurile ştiinţifice de specialitate.


Mod de administrare

Copii începând cu vârsta de 3 ani: 1-2 capsule pe zi, înainte de masă.

2 capsule asigură 258 mg DHA, 500 mg ulei din ficat de rechin şi vitamina D3 într-o cantitate de 1000 UI. 

Reacții adverse și contraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI