La Roche-Posay păreri forumuri Apa micelara ultra pentru piele reactiva, beneficii și mod de utilizare

Distribuție păreri Apa micelara ultra pentru piele reactiva, 400ml, La Roche-Posayi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre ce inseamna piele reactiva, Apa micelara ultra piele reactiva, Apa micelara la roche posay ten acneic și apa micelara ultra la roche-posay pentru piele sensibila:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pareri La Roche-Posay apa micelara forum piele reactiva

Ce este La Roche-Posay păreri forumuri Apa micelara ultra pentru piele reactiva și pentru ce se folosește

Apa micelara ajuta la demachierea perfecta a fetei, ochilor si buzelor, respectand echilibrul fiziologic al pielii reactive, intolerante si hipersensibile. 

Lasa pielea curata, fara a o usca, actionand anti-disconfort, anti-roseata si impotriva senzatiei de piele care tine, astfel ca pielea isi recastiga confortul. Are o eficacitate ridicata, datorita asocierii dintre puterea micelelor si efectul hidratant al glicerinei. Nu contine parfum.   

Reactivitatea pielii se manifestă sub formă de roșeață, uscăciune, iritație și alte probleme incomode care se confundă ușor cu o varietate de afecțiuni.

Pielea intolerantă, reactivă și hipersensibilă poate reacționa la iritanți, dar, de cele mai multe ori, reacționează la anumiți alergeni precum parfum, parabeni, și la anumite metale precum nichelul. 

Spre deosebire de pielea sensibilă, atunci când acești alergeni intră în contact cu pielea intolerantă, sistemul imunitar reacționează prin crearea de anticorpi care atacă substanțele iritante, ceea ce duce la înroșirea vizibilă a pielii. 

Compoziție La Roche-Posay păreri forumuri Apa micelara ultra pentru piele reactiva

aqua / water, glycerin, peg-7 caprylic/capric glycerides, poloxamer 124, poloxamer 184, peg-6 caprylic/capric glycerides, polysorbate 80, disodium edta, bht, myrtrimonium bromide.


Mod de utilizare La Roche-Posay păreri forumuri Apa micelara ultra pentru piele reactiva

Aplicati in zona fetei, ochilor si buzelor, folosind un disc demachiant. Nu necesita clatire.

Reacții adverse și contraindicații La Roche-Posay păreri forumuri Apa micelara ultra pentru piele reactiva

Se aplică pe față, buze și în zona ochilor folosind un disc demachiant. Nu necesită clătire. Doar pentru uz extern


MAI POTI CITI