LISTA cele mai bun si serioase FARMACII și PLAFARE online din România

Vă prezentăm o lista cu cele mai recomandate si serioase farmacii, plafare și magazine cu produse și suplimente naturiste după numărul de păreri pozitive de pe forumuri, magazine in care iti poti face cumpărăturile tale online în deplină siguranță.

Preţuri mai bune. Farmaciile și plafar-urile online au costuri de funcţionare mult mai reduse decât magazinele clasice (staționare), ceea ce se reflectă în produse mult mai ieftine către clientul final. Sunt eliminate astfel chiriile cu magazinul fizic, cheltuieli pentru amenajarea spaţiului, autorizaţii de funcţionare, cheltuieli cu personalul din magazin, precum şi cheltuieli cu utilităţile.

Cele mai bune farmacii online, plafar-uri și magazine naturiste din România

• Dr.Max, cel mai mare lant de farmacii din Europa Centrala si de Est, a lansat e-shop-ul drmax.ro cu Preturi Dr.Max de MICI, prin care le ofera romanilor posibilitatea de a comanda online produse, cu livrare la nivel national. Prezenta celor peste 400 de farmacii fizice, la nivel national îi ajuta sa fie aproape de oameni, să le inteleagă nevoile si sa le ofere produse de calitate.

lista cele mai bune farmacii si plafare naturiste online din romania

 Mattca.ro este un megastore farmaceutic online pentru tine și familia ta, care oferă o diversitate de produse: dermatocosmetice, produse pentru mame și copii (lapte praf, piureuri, cereale, accesorii, cărucioare, scaune auto, hamuri, jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte, mobilier și multe altele), produse naturiste, bio și homeopate, produse pentru cuplu și sex, suplimente alimentare și vitamine, produse pentru o multitudine de afecțiuni (spre exemplu: diabet), seturi de călătorie, ochelari de soare, aparatură medicală.

• Fondat în 1998, Help Net este al treilea cel mai mare lanț farmaceutic din România, cu peste 400 de farmacii deschise la nivel național. Sunt 8,500 de produse disponibile online, pentru întreaga familie: produse farmaceutice, suplimente, vitamine, cosmetice, produse de îngrijire, produse pentru mamă și copil. Produsele comandate pot fi ridicate direct din orice farmacie Help Net din România, cu zero costuri de transport, sau pot fi livrate rapid la domiciliu, prin curier.

Vegis.ro este unul din cele mai mari magazine online de produse naturiste din România. Ofertă peste 4500 de produse bio, alimente, suplimente, remedii din plante medicinale, tratamente, cosmetice, raw food, aparate de bucătărie și produse pentru îngrijirea animalelor de companie. Vegis.ro lucrează direct cu cele mai mari depozite de produse naturiste din țară precum si cu producătorii în domeniu, asigurând astfel accesul rapid al clienților la ultimele noutăți, precum și la reduceri avantajoase.

DY Nutrition duce nutriția sportivă la nivelul următor. Misiunea principală a DY Nutrition este de a oferi produse de înaltă calitate pentru oricine dorește să îmbunătățească sănătatea și performanța.
Produsele și serviciile DY Nutrition împărtășesc această filozofie de îmbunătățire constantă.

Vitamix.ro este un magazin online cu o gama variata de produse naturiste, cosmetice naturale, suplimente alimentare, o gama variata de produse pentru slabit, ceaiuri si tincturi cu extracte naturale, seminte si fructe uscate, uleiuri esentiale si uleiuri cosmetice.

ManukaShop.ro este o un magazin online detinut de importatorul Manuka Health in Romania. ManukaShop.ro se ocupa in special de importul, distributia si vanzarea cu amanuntul a produselor din miere de Manuka cu certificare MGO si UMF , produse certificate Manuka Health.  

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

MAI POTI CITI